30,000 Агенти на RE/MAX в ЕвропаRE/MAX Europe прекоси пореден вододел: За първи път балонът на RE/MAX се издига от силата на повече от 30 000 професионалисти в областта на недвижимите имоти.

Съвместно, експертите на RE/MAX в недвижимите имоти продават повече жилищни имоти от която и да е друга мрежа в света, а това грандиозно постижение помага да бъдат обслужвани още повече Клиенти, предоставя повече възможности за съвместен бизнес и допълнително подсилва мощта на Марката.

Посрещайки предизвикателствата на пазара чрез създаването на нови концепции, променящи облика на бранша, RE/MAX Europe продължава да расте, преобразявайки начина, по който се купуват и продават недвижими имоти. Марката обхваща целия континент, в повече от 40 държави, с над 2400 Агенции, което я прави най-голямата европейска мрежа от Агенции за недвижими имоти.Достигането на подобен важен етап представлява забележителен успех в историята на RE/MAX Europe. Такъв ръст дава възможност на RE/MAX Europe да обслужва още повече Клиенти при вземането на едно от най-важните финансови решения в живота им.

RE/MAX благодари на своите Агенти за доверието и стремежа им да предоставят висококачествени и надеждни услуги на Клиентите.

Гледайки с увереност към 2023 година, RE/MAX Europe и RE/MAX България са въодушевени от предстоящия растеж и от очакващото ни през следващите години.


За RE/MAX:

Водещ глобален франчайзодател в областта на недвижимите имоти, RE/MAX LLC е дъщерно дружество на RE/MAX Holdings (NYSE: RMAX) с повече от 140,000 Агенти от над 8,300 офиса в повече от 110 страни и територии. Никой в света не продава повече жилищни недвижими имоти от RE/MAX.

RE/MAX е основана през 1973 г. от Дейв и Гейл Линигер, с иновативна, предприемаческа култура, предоставяща на своите Агенти и франчайзополучатели гъвкавостта да управляват бизнеса си с голяма независимост. Агентите на RE/MAX живеят, работят и обслужват местните общности от десетилетия, набирайки милиони долари за благотворителност ежегодно.

За да научите повече за RE/MAX, моля, посетете www.remax.com


За RE/MAX Europe:

Прочутият балон с горещ въздух на RE/MAX се приземява за първи път в Европа през 1995г., и по конкретно в Испания, Израел и Италия, с което се поставя началото на нова ера на недвижимите имоти в Европа.

Към европейското семейство на RE/MAX се присъединяват Австрия, България, Хърватия, Чехия, Финландия, Германия, Гърция, Унгария, Ирландия, Люксембург, Малта, Холандия, Полша, Португалия, Румъния, Словакия, Словения, Швейцария, Турция, Полша, Македония и Обединеното кралство, създавайки широка мрежа от съмишленици - експерти и предприемачи, които стимулират растежа, като си помагат взаимно и вдъхновяват нови идеи. Към този момент RE/MAX в Европа е представен от над 2 400 Агенции, в над 40 държави и повече от 30 000 Агенти.

За да научите повече за RE/MAX Europe, моля, посетете www.remax.eu


За RE/MAX България:

Още с навлизането си, през 2005 г., на местния пазар на професионални услуги в недвижимите имоти, Марката RE/MAX се превърна в синоним на качествено, бързо и цялостно обслужване за Клиентите. С национална мрежа от над 20 Агенции, в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Шумен, Русе, Сандански, Петрич и Банско, RE/MAX България подкрепя франчайзополучателите си и техните Агенти – в непрестанния им стремеж към иновативност и растеж.

За да научите повече за възможностите за партньорство с RE/MAX България, моля, посетете www.remax.bg или пишете на имейл [email protected]