EN
Детайлно търсене

ИмотИзчисти всички филтри


Местоположение


Цена


Площ (м²)


Площ на парцела (м²)Характеристики


Покажи имотите, добавени през последните:Подреди по:


Сподели

Адриана Секуличка

Агент

Здравейте!
Казвам се Адриана Секуличка и съм Агент – Недвижими имоти в RE/MAX Plus, част от най-голямата световна мрежа от агенции за недвижими имоти.
Вярвам, че професионалното отношение е резултат от личните качества на всеки един от нас. Великите сделки се постигат лесно и бързо с правилното сътрудничество. Като ваш партньор в сделка по закупуване, продаване, отдаване или наемане на имот моят приоритет е да ви информирам максимално и да ви преведа успешно през една от най-важните сделки в живота ви. Като част от екип от професионалисти, аз не спирам да се развивам и да усъвършенствам себе си, за да бъда максимално компетентна в индустрията на недвижимите имоти и да удовлетворя очакванията и желанията ви. Процесът е комплексен и отговорен и за мен ще е удоволствие да се срещнем и да споделя с вас опитът си в сферата. Личната среща е първата стъпка към правилно сътрудничество. Предлагам ви лично отношение, световен опит и екип от професионалисти, които да защитят интересите ви и да ви покажат професионалната, иновативна и лоялна страна на недвижимите имоти.

Говорими езици

Английски Български Испански Каталонски


Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.