Асен Василев

Асен Василев

Агент в обучение


Изпратете ми съобщение

Име*
Телефон
И-Мейл адрес*
Коментари*
Моля въведете кода по-долу
CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh ImageRE/MAX Advantage

бул. Руски 77, Пловдив 4000


Асен Василев
Агент в обучение

Здравейте,
Аз съм Асен Василев и съм най-новият член на екипа на RE/MAX Advantage. Избрах да се развивам в сферата на недвижимите имоти, тъй като този бизнес сектор най-точно отразява динамиката на пазара. А защо RE/MAX? Избрах глобалния бранд на най-известния балон в света, защото:

• именно тук новите агенти получават професионални обучения на световно ниво;

• като живял в чужбина считам, че именно RE/MAX е марката, която привлича чуждестранните клиенти, решили да инвестират средства в български имоти. Обръщайки се към нас, клиентите знаят какъв стандарт на обслужване ще получат;

• държа на успешната работа в екип, в мрежа, защото искам да бъда полезен на моите клиенти с реклама по цял свят и достигане на максимално широка аудитория от потенциални клиенти.

Ако желаете да работите с високомотивиран агент, който ще работи ЗА Вас и заедно С Вас – очаквам Вашето обаждане! С удоволствие ще отделя от времето си, за да Ви помогна!
RE/MAX Advantage

RE/MAX Advantage

бул. Руски 77, Пловдив 4000

+359 32 265 000


Повече информация

Говорими езици

Английски
Български
ИспанскиПродължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.