Бисера Ценова

Бисера Ценова

Агент


Изпратете ми съобщение

Име*
Телефон
И-Мейл адрес*
Коментари*
Моля въведете кода по-долу
CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh ImageRE/MAX Direct

бул. Мария Луиза 9-11, ет. 2, офис 4, София 1000


Бисера Ценова
Агент

Завършила съм висше техническо и икономическо образование, магистърска степен в ТУ София.
През годините съм работила като предприемач в различни области, както и като мениджър на средно управленско ниво в голяма, национално представена компания. Натрупах и голям професионален опит в работа с хора и директни продажби в областта на животозастраховането и мрежовия маркетинг, представителство на чужди компании на българския пазар. Всички тези житейски опитности ме оформиха като човек с голямо търпение и устойчив характер, толерантност и добронамереност към всеки, дисциплина и коректност в работата.
Започнах кариерата си на брокер в най-голямата международна верига от офиси за продажби на недвижимости Re/Max и след известно прекъсване продължавам професионалното си развитие под този бранд.
Re/Max ми дава възможност, да се срещам с нови хора всеки ден, на които да съм полезна с информация и отлична професионална подготовка. Поемайки отговорност, да работя за Вас и да защитя интересите Ви, предлагам:
- Съдействие за набавяне на всички необходими документи за сключване на успешна сделка;
- Съдействие за банково кредитиране;
- Юридическо проследяване на целия процес; Изготвяне на договор за продажба;
- Изграждане на взаимно доверие с клиента.
Препоръката е най- добрата реклама и се надявам да споделите добрите си впечатления от съвместната ни работа с близките Ви хора.
RE/MAX Direct

RE/MAX Direct

бул. Мария Луиза 9-11, ет. 2, офис 4, София 1000


Повече информация

Говорими езици

Английски
БългарскиПродължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.