Денис Кяшиф

Денис Кяшиф

Агент


Изпратете ми съобщение

Име*
Телефон
И-Мейл адрес*
Коментари*
Моля въведете кода по-долу
CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh ImageRE/MAX Family

бул."Княз Борис I" 109, ет.1, ап.1, гр. Варна


Денис Кяшиф
Агент

Казвам се Денис Кяшиф. Кoгато стартирах в RE/MAX Family, аз знаех с какво се заемам. Работата с недвижими имоти е моята страст. Ние сме единствената компания за недвижими имоти, включена в книгата „50-те компании, които промениха света“. Именно заради това реших, че искам да съм част от нея. От опита, който имам в сферата, знам, че хората се нуждаят от квалифициран консултант, на когото могат да се доверят при покупката или продажбата на жилището си. Ние можем да Ви предложим професионално отношение и качествено свършена работа.
Ние ще определим реална пазарна цена на вашия имот, имаме опита да създадем маркетингова стратегия за продажбата му и ще работим усърдно за намирането на потенциалните клиенти. Ние ще осъществим продажбата на имота Ви в най- кратък срок и на най - добрата цена.
При покупка, можем да окажем компетентна и професионална помощ в избора на Вашия нов дом, както и съдействие за ипотечен кредит.
Ние сме сертифицирани експерти, работещи навсякъде по света. Вярвам, че аз мога да оправдая очакванията Ви и заедно да изберем Вашият нов дом. Направете правилния избор с RE/MAX, както направих и аз.
RE/MAX Family

RE/MAX Family

бул."Княз Борис I" 109, ет.1, ап.1, гр. Варна

+359 52 82 86 86


Повече информация

Говорими езици

Английски
Български
ТурскиПродължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.