Георги Георгиев

Георги Георгиев

Агент-експерт


Изпратете ми съобщение

Име*
Телефон
И-Мейл адрес*
Коментари*
Моля въведете кода по-долу
CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh ImageRE/MAX Ideal

ул. Михаил Колони 16, Варна 9000


Георги Георгиев
Агент-експерт

Здравейте!
Казвам се Георги Георгиев и съм в семейството на RE/MAX IDEAL от шест години.
През цялото това време, много продавачи се довериха на моята коректност, опит и професионализъм, за да ги представлявам при продажбата на имотите им. А защо и Вие да изберете мен за Ваш доверен съветник? Ще ви кажа:
1. Имам широки познания за града, в който живеете или се намира Вашият имот, за извършените продажби на имоти и настоящите за продажба, с който Вие ще се конкурирате.
2. Ще изготвя сравнителен пазарен анализ на имота Ви и ще Ви консултирам за цената му.
3. Ще представя Вашият имот така, че максимално да бъдат изтъкнати неговите качества и да се постигне възможно най-висока цена.
4. Работя с много купувачи и слушам внимателно какво ги привлича и какво ги отблъсква в даден имот.
5. Ще презентирам имота Ви на многобройната си контактна листа , като по този начин достигам до стотици частни лица и агенти.
6. Ще включа имота Ви в най-посещаваните интернет търсачки, портали и уеб сайтове.
7. Отдавам голямо значение и на начина, по който трябва да бъде фотографиран имота. Висококачествените дигитални снимки ще привлекат повече купувачи за имота Ви.
8. Ще Ви помогна да се ориентирате във всички юридически, счетоводни и данъчни условия, свързани с продажбата на Вашия имот. Зад мен стои отличен екип от адвокати, нотариуси, счетоводители и кредитни инспектори, които ще помогнат за безпроблемно извършване на сделката с Вашия имот.
9. Аз ще Ви съветвам за всички оферти, които ще получите от купувачи, за да можете да им отвърнете правилно и да договорим най-добрата цена на Вашия имот.
Стотици мои клиенти се увериха в това! Уверете се и Вие, звъннете ми още сега!

ПРОФЕСИОНАЛЕН ОПИТ
КОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ
ИЗГРАЖДАНЕ НА ДОВЕРИЕ
RE/MAX Ideal

RE/MAX Ideal

ул. Михаил Колони 16, Варна 9000

+359 52 82 55 22


Повече информация

Говорими езици

Английски
Български
РускиПродължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.