EN
Детайлно търсене

ИмотИзчисти всички филтри


Местоположение


Цена


Площ (м²)


Площ на парцела (м²)Характеристики


Покажи имотите, добавени през последните:Подреди по:


Сподели

Искрен Тодоров

Агент-експерт

Казвам се Искрен Тодоров и съм Агент – Недвижими имоти в RE/MAX Plus, част от най-голямата световна мрежа от агенции за недвижими имоти.
Като агент в RE/MAX, разполагам с експертни знания за пазара на недвижими имоти в София и околностите. Ще Ви бъда полезен както в покупката, така и в продажбата на най-ценния Ви актив - Вашия дом. Натрупаният опит с клиенти от страната и чужбина, заедно с непрестанните обучения, които поддържат имиджа ни на най-продуктивните и иновативни професионалисти в индустрията на недвижимите имоти, гарантират постигането на моите цели - отличният краен резултат и доволните клиенти.

Избрах да работя с RE/MAX, защото е най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света. Със своите над 125 000 хиляди агенти и 8000 офиса в над 110 държави, RE/MAX твърдо е франчайз номер 1 в Недвижимите имоти. Силата на RE/MAX е в хората - В личното отношение към всеки казус, връзката с клиентите и световния опит, предаден на всеки един от нас.
Ще се радвам да отделя време за лична среща с всички, които имат интерес да научат повече за пазара нанедвижими имоти.

Говорими езици

Английски Български


Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.