EN
Детайлно търсене

ИмотИзчисти всички филтри


Местоположение


Цена


Площ (м²)


Площ на парцела (м²)Характеристики


Покажи имотите, добавени през последните:Подреди по:


Сподели

Мария Гочева

Агент-експерт

Здравейте!
Казвам се Мария Гочева и работя в RE/MAX Dynamic. Офисът ни се намира в центъра на гр. Бургас,
на ул. Цар Симеон I № 69 партер.
С радост помагам на всички мои близки, приятели, познати и препоръчани техни познати, да продадат или открият своя нов дом, както за ползване под наем, така и за покупка.
Избрах RE/MAX заради утвърденото име и възможностите за лично и професионално развитие, които тази огромна международна компания предоставя на своите агенти. За мен и всички брокери на RE/MAX е задължение нашите клиенти да получат максимално добро обслужване и компетентна информация. За времето, прекарано в тази сфера научих много, инвестирах в своето обучение, за да съм отлично подготвена за срещата си с Вас.
Продавате имот, а се затруднявате в определянето на цената му, имате въпроси, които Ви вълнуват, с компетентни съвети мога да Ви помогна да получите най-добрата за Вас цена и продажбата да се осъществи за оптимално време.
Ако възнамерявате да закупите жилище, а не познавате пазара, с радост ще Ви помогна.
Ако средствата Ви не достигат, имате въпроси свързани с кредитиране на имот, аз и екипът с който работя ще Ви посочим най-изгодните за Вас условия.
Търсите си жилище под наем, а нямате време за огледи, то аз ще подбера за Вас и Вие ще посетите само тези, които наистина отговарят на Вашите изисквания.
За всяко нещо, свързано със сферата на недвижимите имоти, можете да разчитате на мен. Работейки в мрежата на международна агенция RE/MAX, аз и моите колеги гарантираме за качеството на услугата, която предлагаме и се подписваме под поетите ангажименти.
Избирайки ме за Ваш личен брокер, Вие избирате спокойствие и сигурност в успеха. С най-голямо удоволствие ще работя за Вас, за да останете доволни и да ме препоръчате на други свои познати.
Обадете ми се още днес и споделете с мен въпросите, които Ви вълнуват. С радост ще се срещна с Вас, за да ги обсъдим.
Благодаря Ви за времето, което отделихте, за да се запознаете с мен!

Говорими езици

Английски Български Немски Руски


Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.