Мартин Славов

Мартин Славов

Агент


Изпратете ми съобщение

Име*
Телефон
И-Мейл адрес*
Коментари*
Моля въведете кода по-долу
CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh ImageRE/MAX Family

бул."Княз Борис I" 109, ет.1, ап.1, гр. Варна


Мартин Славов
Агент

Казвам се Мартин Славов и съм Вашият брокер от RE/MAX. Работя в сферата на недвижимата собственост повече от осем години. След натрупване на необходимия опит и поглед над развитието на пазара за недвижими имоти, разбрах, че истинският успех за мен и моите клиенти е в семейството на RE/MAX.

Избрах RE/MAX заради утвърденото име и възможностите за лично и професионално развитие, които RE/MAX предоставя на своите агенти. За мен и всички брокери на RE/MAX е задължение нашите клиенти да получат максимално добро обслужване и компетентна информация.

Мога да Ви предложа и много други услуги: консултация на продавача с цел определяне на оптимална пазарна цена, изработване на маркетингов план, пълно съдействие, компетентни, професионални и коректни съвети при избор на недвижим имот, консултиране и организиране получаването на банкови кредити, правни консултации и ред други услуги. За мен работата не приключва с намирането на подходящото за Вас жилище, а с нанасянето Ви в него.

Вярвам, че аз и моите колеги ще оправдаем доверието Ви.
RE/MAX Family

RE/MAX Family

бул."Княз Борис I" 109, ет.1, ап.1, гр. Варна

+359 52 82 86 86


Повече информация

Говорими езици

Английски
Български
РускиПродължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.