Невяна Маринова

Невяна Маринова

Агент-експерт


Изпратете ми съобщение

Име*
Телефон
И-Мейл адрес*
Коментари*
Моля въведете кода по-долу
CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh ImageRE/MAX Property Investment

бул. Витоша 186, София 1408


Невяна Маринова
Агент-експерт

ВЯРА, КОМПЕТЕНТНОСТ,КРЕАТИВНОСТ, ВСЕОТДАЙНОСТ! Родена съм и съм израсла в семейство на строители и предприемачи. Завършила съм Природо-Математическата Гимназия в гр. Монтана, а след това Университет по Архитектура, Строителство и Геодезия, гр. София. През 1993г. ние бяхме първият випуск на УАСГ, който се обучаваше по предмета „Управление и оценка на недвижими имоти”. Именно оттогава датира моята любов към недвижимостите. През 1996 г. завърших курс и съм лицензиран „Оценител на недвижими имоти”. Имам 20 годишен опит в сферата на търговията и услугите, като мениджър на собствен бизнес. Моя страст е психологията и в частност НЛП психологията и психология на продажбите, а също така обичам общуването с хора и динамиката на ежедневието. В RE/MAX специализирам в жил. сектор, както и в продажби на къщи и луксозни имоти. Определям работата си в RE/MAX като творческият проект на живота ми защото:
- Тук имам шанс да създам свой собствен бизнес;
- Работя това, което е в кръвта ми;
- Печеля от това, което обичам;
- Със своите знания и опит превръщам работата си в кауза;
- Тази кауза ми носи духовно и материално удовлетворение.

Моята формула за УСПЕХ: [ВЯРА+КОМПЕТЕНТНОСТ+КРЕАТИВНОСТ+ЛЮБОВ] х ВСЕОТДАЙНОСТ = УСПЕХ

Уважаеми КЛИЕНТИ, ако Вие имате нужда от собствен ДОМ, Ако твърдо и осъзнато сте решили да продадете имот, Доверете се на мен и на RE/MAX, защото: „НИКОЙ В СВЕТА НЕ ПОДАВА ПОВЕЧЕ ИМОТИ ОТ RE/MAX”- над 45 години световен лидер в продажбите на недвижими имоти.
RE/MAX Property Investment

RE/MAX Property Investment

бул. Витоша 186, София 1408

+359 2 954 81 53


Повече информация

Говорими езици

Български
РускиПродължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.