Николай Славов

Николай Славов

Агент-експерт


Изпратете ми съобщение

Име*
Телефон
И-Мейл адрес*
Коментари*
Моля въведете кода по-долу
CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh Image



RE/MAX Ideal

ул. Михаил Колони 16, Варна 9000


Николай Славов
Агент-експерт

Казвам се Николай Славов и съм Вашият брокер от RE/MAX Ideal. Работя в сферата на недвижимите имоти от пет години. Преминал съм специален курс на обучение. Избрах да работя в мрежата на RE/MAX, защото е една от най-проспериращите компании с ясни и конкретни правила, която предоставя широк диапазон от услуги:
- Персонални маркетингови планове, изготвени така, че да привличат максимален брой „квалифицирани“ купувачи в най-кратък срок от време.
- Идеално функционираща мрежа, която съдейства при продажбата или закупуването на недвижим имот във всяка част на страната.
Мога да Ви бъда полезен с професионална помощ по всички въпроси, които възникват у Вас относно продажба, покупка или отдаване под наем на недвижими имот. Знам колко важно е всяко решение, което взимате в тази област, както и какви последствия може да има.
Затова нека заедно да намерим най-подходящото жилище за Вас и Вашето семейство! Ще се радвам да бъдем заедно при всяка стъпка, която предприемете и да Ви съдействам, защото съм избрал това за моята професия. Вярвам, че мога да Ви бъда полезен!
Ако продавате или искате да купите имот, ако търсите или предлагате имот под наем – имам квалификацията да Ви предложа най-добрата услуга. Коректно и лоялно ще Ви дам най-пълната информация и съвети, които Ви интересуват в сферата на недвижимите имоти.

Работа в екип
Професионално и лично отношение към всеки клиент
Добър преговарящ
RE/MAX Ideal

RE/MAX Ideal

ул. Михаил Колони 16, Варна 9000

+359 52 82 55 22


Повече информация

Говорими езици

Английски
Български



Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.