Петър Петров

Петър Петров

Агент в обучение


Изпратете ми съобщение

Име*
Телефон
И-Мейл адрес*
Коментари*
Моля въведете кода по-долу
CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh ImageRE/MAX Family

бул."Княз Борис I" 109, ет.1, ап.1, гр. Варна


Петър Петров
Агент в обучение

Здравейте, казвам се Петър Петров и работя като агент недвижими имоти в RE/MAX. Позитивното ми отношение и желанието ми да работя с хора е в основата на моя избор да се захвана с професията агент недвижими имоти. Умея да изслушвам, да давам насоки и съвети и да Ви бъда от полза в намирането на мечтания за Вас имот. За мен е приоритет да Ви създам нужната среда на комфорт и пълното съдействие през процеса на сключването на сделка.

RE/MAX е най-голямата компания за недвижими имоти в целия свят, оперира в над 100 страни с нейната франчайзинг система и има над 100,000 агенти. Не беше трудно да избера компанията в която да се развивам професионално. Това което ми дава семейството на RE/MAX Family е истинското значение на работа в екип. Събрани са квалифицирани професионалисти с много опит и актуални познания за пазара.

Избирайки мен за Ваш брокер ще си гарантирате човек, който ще бъде неотлъчно до Вас, давайки насоки и информация за текущите иновации на пазара. Определяне на пазарен анализ, съдействие и консултиране за получаването на кредит, създаване на маркетингова стратегия, подготвяне на документи, разбиране и коректност.
RE/MAX Family

RE/MAX Family

бул."Княз Борис I" 109, ет.1, ап.1, гр. Варна

+359 52 82 86 86


Повече информация

Говорими езици

БългарскиПродължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.