EN
Детайлно търсене

ИмотИзчисти всички филтри


Местоположение


Цена


Площ (м²)


Площ на парцела (м²)Характеристики


Покажи имотите, добавени през последните:Подреди по:


Сподели

Станислав Паунов

Посланик на RE/MAX България 2020

Здравейте, казвам се Станислав Паунов и вече повече от 3 години съм част от мрежата на световния лидер в недвижимите имоти RE/MAX.
Работя предимно с препоръки от вече доволни клиенти. Това показва, че множество продавачи, купувачи, наемодатели и наематели се довериха да ги преведа през трудностите в процеса на сделките с недвижимите им имоти.
Важно е да знаете, че в мое лице може да откриете ЧОВЕК, който би Ви изслушал и вникнал в проблемите Ви. ЧОВЕК, който да попитате за всяка една стъпка в процесите при покупка, продажба, наемане или отдаване на недвижим имот. ЧОВЕК, който да Ви информира своевременно за движенията и тенденциите при пазара на недвижимите имоти. ЧОВЕК, който ще Ви спести време, ще Ви осигури прозрачност на сделката, ще направи най-изгодната за Вас сделка и ще Ви предостави постоянна обратна връзка.
Работейки в мрежата на Международна Агенция RE/MAX, аз и моите колеги гарантираме за качеството на услугата, която предлагаме и се подписваме под поетите ангажименти.
Освен работата с жилищни имоти за мен е удоволствие и предизвикателство да се занимавам със сделки в сферата на индустриалните имоти, складови и производствени помещения, промишлени сгради, индустриални парцели и всички подобни.
Предизвикателство за мен са и на пръв поглед неразрешими казуси.
Не се колебайте да се свържете с мен и да споделите с какво мога да ви бъда полезен.
С радост бих работил с Вас!

Говорими езици

Български Руски


Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.