EN
Детайлно търсене

ИмотИзчисти всички филтри


Местоположение


Цена


Площ (м²)


Площ на парцела (м²)Характеристики


Покажи имотите, добавени през последните:Подреди по:


Сподели

Стоян Стоянов

Агент

Привет! Само си представете какво би било усещането да имате във вашите контакти някого, който да ви държи отчет с актуална информация за пазара като ви съобщава за промяна на цените във вашия район, кои други райони са ексклузивни, кога е подходящ момент за инвестиция, как протича една сделка и още куп други въпроси, които биха могли да възникнат.

С всеки консултант от екипа на RE/MAX и RE/MAX City ще получите това отношение, защото всеки един от нас е професионалист. Разликата е, че аз няма да бъда просто ваш познат на когото да се обадите, когато имате въпрос свързан с недвижимите имоти, защото аз вярвам в друго. Вярвам в силната връзка между хората.

Аз съм този, който ще знае как пиете кафето си сутрин! Как се казва фризьорът на кучето Ви! Защо се провали последната Ви връзка! Какво Ви прави истински щастливи!

Отношенията между познати се превръщат в доверие. Доверието между приятели изгражда бизнес. Лоялността между партньори в бизнеса води до устойчиво развитие и съвместно щастие.

Аз НЕ работя в бизнеса с недвижими имоти, аз работя в бизнеса с хора. Аз НЕ продавам недвижими имоти, аз продавам услугата, която ви кара да сте спокойни и уверени, когато продавате и купувате имот с мен. Само тогава, когато ви водя ръка за ръка.

Мога да напиша за миналото, за успехите си, за препоръките си и да ви се представя колко съм велик и можещ, но знам, че нищо от това няма да има значение за вас.

Важно е какво аз мога да направя специално за Вас. Днес! Тук и сега!

Говорими езици

Английски Български Немски


Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.