EN
Детайлно търсене

ИмотИзчисти всички филтри


Местоположение


Цена


Площ (м²)


Площ на парцела (м²)Характеристики


Покажи имотите, добавени през последните:Подреди по:


Сподели

Стоянка Гроздева

Посланик на RE/MAX България 2020

Здравейте.
Казвам се Стоянка Гроздева, но всички във Варна ме познават като Таня от RE/MAX. Вече девета година помагам на хората да открият своя мечтан дом или да преминат възможно най-бързо и на най-добра цена през продажбата на имота си. Десетки семейства ми се довериха при отдаването на техните имоти, като с част от тях преминахме през какви ли не уникални ситуации.
Клише е да кажа, че аз избрах тази работа. Не е така - тя избра мен. За вярващите в случайността - абсолютно случайна среща преди години ме доведе тук, в RE/MAX, където открих в лицето на един страхотен екип семейство. И то едно уникално семейство!
Самата аз вече няколко пъти заемам първото място в почетната стълбичка за „Брокер №1“ в страната. Това нямаше да е възможно без помощта на всички клиенти, чието доверие спечелих при първата ни среща. Нямаше да е възможно и без преминаването на хилядите „подводни камъни“, съпътстващи една сделка. Но важното за клиента е финала! Затова за толкова много дни, седмици и месеци нямам нито една провалена сделки или нефинализирана такава.
Ако искате истински професионалист, който да знае всяка стъпка и стъпчица в сферата на недвижимите имоти, тогава изберете мен. Ако не знаете какво е евикция, ГПР, оценителски доклад, законна и договорна ипотека, възбрана, сервитут и т.н.- аз съм тук, за да ви обясня.
Избирайки мен, Вие избирате сигурност, спокойствие и спестено време. Посетете фейсбук страницата ми „Таня Гроздева“, за да видите всичко, което правя за клиентите си. Защото смятам това не просто за работа, а за моето нещо. А обичаш ли това, което правиш, то няма как да е работа, а удоволствие.
Обадете ми се днес и заедно ще извървим, ръка за ръка, пътя към Вашата мечта в сферата на недвижимите имоти.
Коректност, лоялност и професионализъм Постоянно обучение и развитие Над 9 години опит в сферата на недвижимите имоти в RE/MAX

Говорими езици

Английски Български


Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.