Стоянка Гроздева

Стоянка Гроздева

Агент-експерт


Изпратете ми съобщение

Име*
Телефон
И-Мейл адрес*
Коментари*
Моля въведете кода по-долу
CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh ImageRE/MAX Family

бул. “Цар Освободител” 52, гр. Варна


Стоянка Гроздева
Агент-експерт

Казвам се Стоянка Гроздева, но за всички съм само Таня от RE/MAX. Работя в RE/MAX Family, разположен на бул. Цар Освободител, №52.
Може би до сега не сме се срещали и не знаете, но вече над 6 години помагам на хората да открият своя нов дом, както под наем, така и за покупка. Множество продавачи и наемодатели избраха мен, за да ги преведа през трудностите, съпътстващи продажбата или отдаването на имотите им. За годините, прекарани в тази сфера научих не малко, инвестирах в своето обучение, за да съм отлично подготвена при срещата си с Вас.
Независимо дали продавате или отдавате имот, с компетентни съвети мога да Ви помогна да получите най-добрата цена за най-кратко време.
Ако купувате и не сте наясно с процедурата, с радост ще Ви я представя.
Ако се нуждаете от ипотечен кредит или имате въпроси, свързани с банковата сфера, аз и екипа, с който работя, с радост ще Ви помогнем.
За всяко нещо, свързано със сферата на недвижимите имоти, можете да разчитате на мен. Работейки в мрежата на международна агенция RE/MAX, аз и моите колеги гарантираме за качеството на услугата, която предлагаме и се подписваме под поетите ангажименти.
Най-важното нещо, което мога да Ви предложа е спокойствие и спестени пари. Докато Вие се занимавате с това, което е Ваше хоби или работа, аз правя това, което обичам и върша от сърце - работя за Вас. Предлагам Ви доверен партньор, лично отношение и ангажимент, непрекъсната обратна връзка и отговор на всички въпроси, които Ви вълнуват.
Звъннете ми още днес и ме попитайте за всичко, което Ви вълнува. С радост ще се срещнем, за да поговорим.

Благодаря Ви за отделеното време!

Коректност, лоялност и професионализъм
Постоянно обучение и развитие
Над 7 години опит в сферата на недвижимите имоти в RE/MAX
RE/MAX Family

RE/MAX Family

бул. “Цар Освободител” 52, гр. Варна

+359 52 82 86 86


Повече информация

Говорими езици

Английски
БългарскиПродължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.