EN
Детайлно търсене

ИмотИзчисти всички филтри


Местоположение


Цена


Площ (м²)


Площ на парцела (м²)Характеристики


Покажи имотите, добавени през последните:Подреди по:


Сподели

Теодора Динкова

Агент

Здравейте!
Казвам се Теодора Динкова и съм част от екипа на RE/MAX Advantage. Офисът ни може да намерите на адрес: гр. Пловдив, бул. "Руски" № 77.
Направеният от мен избор е вдъхновен от желанието ми за развитие в областта на недвижимите имоти и високия професионализъм, с който се работи в световноизвестната компания RE/MAX.
За мен е удоволствие да оказвам съдействие на всеки един клиент, за да бъде осведомен за възможностите, които може да осъществи с моя помощ. Всеки един ден за мен е източник на нови знания, които използвам, за да бъда максимално полезна за Вас и за Вашата конкретна цел.
Ако имате недвижим имот, който желаете да продадете или отдадете под наем, ако имате желание да закупите или наемете под наем недвижим имот, бих се радвала да бъдем заедно във всяка една стъпка, която предприемете. Ще Ви бъде обърнато индивидуално внимание, съчетано с коректно и компетентно обслужване от мен и екипа на RE/MAX Advantage.

Говорими езици

Български


Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.