Теодора Тодорова

Теодора Тодорова

Агент


Изпратете ми съобщение

Име*
Телефон
И-Мейл адрес*
Коментари*
Моля въведете кода по-долу
CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh ImageRE/MAX Family

бул."Княз Борис I" 109, ет.1, ап.1, гр. Варна


Теодора Тодорова
Агент

Защо избрах RE/MAX?
RE/MAX е най-бързо развиващата се мрежа от агенции за недвижими имоти. Избрах да стана част от нея заради утвърденото име и възможностите за лично и професионално развитие, които предоставя на своите агенти. За мен и всички агенти на RE/MAX е задължение да осигурим на Вас - нашите клиенти висок стандарт на обслужване и компетентна информация относно всички възникващи въпроси по време на съвместната ни работа. Имено поради тази причина RE/MAX непрестанно инвестира в първокласното обучение на всеки от своите агенти и по този начин Ви гарантира работа с най-продуктивните и иновативни професионалисти в индустрията на недвижимите имоти. Превилегията да съм част от мрежата ми помага да съм винаги отлично подготвена при срещата си с Вас.
Имате големи планове? Искате да купувате или продавате имот?
Изберете си брокер! Направете правилният избор!
Казвам се Теодора Тодорова и съм Вашият RE/MAX агент. Аз съм млада, енергична, изпълнена с ентусиазъм и мотивирана за успех. Обичам предизвикателствата и съм подготвена за справянето си с тях. Уверявам Ви, че в мое лице ще получите квалифициран консултант и доверен партньор, който Ви гарантира спокойствие, сигурност, лично отношение и качествено обслужване. Аз ценя както своето така и Вашето време. Вашата цел се превръща в мой преоритет и съм убедена, че заедно можем да я постигнем.
- Искате да продадете имот – аз съм добре запозната с пазара и ще Ви помогна с определянето на оптимална пазарна цена; ще Ви запозная с всички етапи на продажбата и ще бъда до Вас от обявяването на Вашия имота до прехвърлянето на собствеността пред нотариус.
- Искате да купите имот – ще разбера всички Ваши изисквания и ще Ви предложа най-подходящите имоти; при необходимост мога да помогна с организирането на банков кредит и да Ви съдействам за договаряне на най-добри условия. За мен работата не приключва с намирането на подходящото за Вас жилище, а с нанасянето Ви в него.
В случай, че имате повече въпроси не се колебайте да се свържете с мен. Аз съм винаги насреща, за да Ви помогна!
Вярвам, че аз и екипа от професионалисти, с които работя, ще оправдаем очакванията и доверието Ви!
RE/MAX Family

RE/MAX Family

бул."Княз Борис I" 109, ет.1, ап.1, гр. Варна

+359 52 82 86 86


Повече информация

Говорими езици

Английски
БългарскиПродължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.