Ваня Лазарова

Ваня Лазарова

Агент


Изпратете ми съобщение

Име*
Телефон
И-Мейл адрес*
Коментари*
Моля въведете кода по-долу
CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh ImageRE/MAX Infinity Deal

ул. Фредерик Жулио-Кюри №16, блок 155, офис1, партер, вляво, София


Ваня Лазарова
Агент

Здравейте!
Аз съм Ваня Лазарова и съм вече част от екипа на RE/MAX Infinity Deal. Избрах RE/MAX, защото е бранд, който се е утвърдил и утвърждава като N1 повече от 46 години.
Завършила съм ,,Финанси и счетоводство“. Работила съм като застрахователен брокер и кредитен консултант. Обичам спорта, движението, изкуството и музиката.
Позитивният заряд и ентусиазъм, присъщи на моята личност, влагам във всяко нещо, с което се захвана. Обичам да общувам с хората и освен да чувам, умея и да слушам.
За мен е важно да Ви създам нужния комфорт, докато преминаваме през нелекия път на процесите, свързани с недвижимите имоти.
Моята цел е да постигнем оптимален резултат за възможно най-кратко време. Увереността ми идва от това, че зад гърба ми стои екип от квалифицирани професионалисти с експертни познания и опит, актуална информация за пазара, който ме подкрепят и обучават.
Ние сме силни заедно!
И нека заедно се впуснем в това начинание!
Доверете ми се – ЗАСЛУЖАВА СИ!
RE/MAX Infinity Deal

RE/MAX Infinity Deal

ул. Фредерик Жулио-Кюри №16, блок 155, офис1, партер, вляво, София

+359 2 418 80 03


Повече информация

Говорими езици

БългарскиПродължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.