Весела Иванова

Весела Иванова

Агент


Изпратете ми съобщение

Име*
Телефон
И-Мейл адрес*
Коментари*
Моля въведете кода по-долу
CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh ImageRE/MAX Advantage

бул. Руски 77, Пловдив 4000


Весела Иванова
Агент

Здравейте! Казвам се Весела Иванова и работя за световния лидер при услугите с недвижими имоти RE/МАХ от Април 2007г. Множество продавачи и наемодатели се довериха на мен, за да ги преведа през трудностите в процеса на продажба или отдаване на имотите им. За годините, прекарани в тази сфера научих много и продължавам да инвестирам в своето обучение, за да съм отлично подготвена при срещата си с Вас.
Независимо дали продавате или отдавате имот, с компетентни съвети мога да Ви помогна да получите най-добрата цена за най-кратко време.
Ако купувате и не сте наясно с процедурата - с радост ще Ви я представя.
За всяко нещо, свързано със сферата на недвижимите имоти, можете да разчитате на мен. Работейки в мрежата на Международна Агенция RE/MAX, аз и моите колеги гарантираме за качеството на услугата, която предлагаме и се подписваме под поетите ангажименти.
Най-важното нещо, което мога да Ви предложа е спокойствие и спестено време. Докато Вие се занимавате с любимото Ви хоби или работа, аз правя това, което обичам и върша от сърце - работя за Вас. Предлагам Ви доверен партньор, лично отношение и ангажимент, непрекъсната обратна връзка и отговор на всички въпроси, които Ви вълнуват.
Звъннете ми още днес и ме попитайте за всичко, което Ви вълнува относно пазара на недвижими имоти. С радост ще се срещнем, за да поговорим.

Благодаря Ви за отделеното време!

За мен ще бъде удоволствие да работя за Вас!
RE/MAX Advantage

RE/MAX Advantage

бул. Руски 77, Пловдив 4000

+359 32 265 000


Повече информация

Говорими езици

Английски
БългарскиПродължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.