EN
Детайлно търсене

ИмотИзчисти всички филтри


Местоположение


Цена


Площ (м²)


Площ на парцела (м²)Характеристики


Покажи имотите, добавени през последните:Подреди по:


Сподели

Весела Иванова

Агент

Здравейте! Казвам се Весела Иванова и работя за световния лидер при услугите с недвижими имоти RE/МАХ от Април 2007г. Множество продавачи и наемодатели се довериха на мен, за да ги преведа през трудностите в процеса на продажба или отдаване на имотите им. За годините, прекарани в тази сфера научих много и продължавам да инвестирам в своето обучение, за да съм отлично подготвена при срещата си с Вас.
Независимо дали продавате или отдавате имот, с компетентни съвети мога да Ви помогна да получите най-добрата цена за най-кратко време.
Ако купувате и не сте наясно с процедурата - с радост ще Ви я представя.
За всяко нещо, свързано със сферата на недвижимите имоти, можете да разчитате на мен. Работейки в мрежата на Международна Агенция RE/MAX, аз и моите колеги гарантираме за качеството на услугата, която предлагаме и се подписваме под поетите ангажименти.
Най-важното нещо, което мога да Ви предложа е спокойствие и спестено време. Докато Вие се занимавате с любимото Ви хоби или работа, аз правя това, което обичам и върша от сърце - работя за Вас. Предлагам Ви доверен партньор, лично отношение и ангажимент, непрекъсната обратна връзка и отговор на всички въпроси, които Ви вълнуват.
Звъннете ми още днес и ме попитайте за всичко, което Ви вълнува относно пазара на недвижими имоти. С радост ще се срещнем, за да поговорим.

Благодаря Ви за отделеното време!
За мен ще бъде удоволствие да работя за Вас!

Говорими езици

Английски Български


Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.