Жан Павлов

Жан Павлов

Агент


Изпратете ми съобщение

Име*
Телефон
И-Мейл адрес*
Коментари*
Моля въведете кода по-долу
CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh ImageRE/MAX Direct

бул. Мария Луиза 9-11, ет. 2, офис 4, София 1000


Жан Павлов
Агент

Казвам се Жан Павлов.
Живях шест години в Тороно, Канада и на един празник присъствах на живо при едновременно издигане на над двадесет огромни балона, на които беше изписано логото RE/MAX. Гледката беше впечатляваща. Тогава още не знаех какво означава RE/MAX и нямах представа, че един ден ще съм част от единствената компания за недвижими имоти, включена в книгата „50-те компании, които промениха света“.
Днес, днес съм агент в тази компания. Разбира се, опитът, който имах като брокер от предходни агенции ми беше изключително полезен.
Успешно съм реализирал доста сделки с различни недвижими собствености, много от които са чрез референции от доволни клиенти.

Важно е да знаете, че:
НИЕ В RE/MAX НЕ КУПУВАМЕ ИЛИ ПРОДАВАМЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ!
Ние предоставямe услуги на нашите клиенти, които се основават на анализ на техните нужди, интереси и на техните очакванията в областта на недвижимите имоти.

Готов съм да работя за Вас!
RE/MAX Direct

RE/MAX Direct

бул. Мария Луиза 9-11, ет. 2, офис 4, София 1000


Повече информация

Говорими езици

Английски
БългарскиПродължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.