CASA BIANCA - кв. Хладилника, гр. София

За CASA BIANCA

Жилищна сграда "CASA BIANCA"
Апартаменти в продажба: 6
Магазини в продажба: 2
Етажи: 7
Паркоместа: 6

CASA BIANCA е проектирана за хора, които обичат лукса и удобствата. Сградата се намира в непосредствена близост до метростанция, "МОЛ-Парадайз" и до "Южния парк" и ще бъде изпълнена с най-модерните и луксозни материали. Фасадата ще бъде облицована с камък, а общите части - с естествения мрамор "КРЕМА-МАРФИЛ". Светлата височина на жилищата ще бъде 2.80 метра.

Сградата е двойно изолирана: Тухлите в CASA BIANCA са с повишени топлоизолационни характеристики – решение, което допринася за увеличението на енергийната ефктивност, акумулиращата способност и паропропускливостта на стените.

Технически характеристики:
– Енергийна ефективност: Блоковете от серията W.i притежават рекордно ниски стойности на коефициента на топлопроводност – λ=0.07 W/mK, което осигурява високата топлоизолираща способност на този блок.
– Акумулираща способност: Стените, изградени от керамика имат висока акумулираща способност. Те регулират температурата в стаите.
– Паропропускливост: Добрата ограждаща конструкция трябва да пропуска водните пари навън.

За CASA BIANCA е поръчан асансьор от серията “SYNERGY” 1000 на водещия световен производител “ThyssenKrupp” – ГЕРМАНИЯ. Серията “SYNERGY” 1000 се отличава със своята безопасност. Асансьорът е сертифициран с европейските сертификати за сигуност “EN-8120” и “EN-8150”. Той притежава система за безопасност “ARD” при прекъсване на електрозахранването, система за свързване с техническо лице при всякакъв друг проблем. Също така притежава сертификат за сеизмична устойчивост EN-8177.

Предимства

Местоположение: CASA BIANCA е разположена в непосредствена близост до Южния парк, метростанция "Витоша" и търговски център "Парадайз", в един от най-предпочитаните райони на София, "Лозенец".


Над стандарта: Всяко един детайл в CASA BIANCA ще бъде високо над стандарта. Мотото на проекта е "Лукса в градска среда".


Чиста вода: В CASA BIANCA водата ще бъде по - чиста, благодарение на иновативните тръбни системи на Rehau.


Фасада: Фасадата ще бъде изпълнена от бял естествен камък. Благодарение на френските прозорци и на увеличената височина на помещенята (2.80м) апартаментите ще бъдат изключително светли и просторни.


Двойно изолирана: Тухлите в CASA BIANCA са с повишени топлоизолационни характеристики – решение, което допринася за увеличението на енергийната ефктивност, акумулиращата способност и паропропускливостта на стените.


За CASA BIANCA е поръчан асансьор от серията “SYNERGY” 1000, който се отличава със своята безопасност.


Местоположение

CASA BIANCA е разположена в непосредствена близост до Южния парк, метростанция "Витоша" и търговски център "Парадайз", в един от най-предпочитаните райони на София, "Лозенец".

Изпратете ни съобщение

Моля въведете кода*
CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh Image

бул. Христо Ботев 56, София 1000

stoyangochev@remax.bg

+359 888 776 579

Remax
Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.