EN
Детайлно търсене

ИмотИзчисти всички филтри


Местоположение


Цена


Площ (м²)


Площ на парцела (м²)Характеристики


Покажи имотите, добавени през последните:Подреди по:


Сподели


Сграда „АУРА“

Сграда „АУРА“

Сграда „АУРА“ се намира в широкия център, близо до емблематичното в близко минало кино „Аура“, в централна зона №2 (устройствена зона на стария софийски център), с административен адрес бул. „Константин Величков“ 137-141, ситуирана буквално на метри от парка „Св. Петър и Павел“ (Боримечката), който е един от най-големите в централната част на София, с площ от 80 хка. Паркът е един от най-подържаните, с изцяло обновени детски площадки, спортни съоражения, кафенета и заведения за хранене. Наблизо е и парк „Света троица“ 500 м, Аквапарк „Възраждане“ 700 м.

Стратегическата локация на бул. „Константин Величков“ и непосредствената близост на бул. „Ал. Стамболийски“, бул. „Тодор Александров“, бул. „Царица Йоанна“, бул. „Вардар“, бул. „Възкресение“ и бул. „Академик Иван Гешов“ е предпоставка за бързо и лесно придвижване до всяка точка в София. Комуникативността на имота се допълва от Метростанция „Константин Величков“ – 400 м, Трамваи 4,11,22 и Автобуси 11,83 – 50 м. Допълнително удобство е транспортът минаващ по близките булеварди. Идеалният център е на 15 мин. пешеходно разстояние.

В близост има детски градини, училища и образователни центрове – Национален дворец на децата – 70 м, Народно читалище „Аура“ – 240 м, 120 детска градина „Под липите“ – 180 м, 24 ДКЦ „Коледарче“ – 500 м, ОДЗ „Лилия“ 600 м, пазари и хипермакети – пазар „Димитър Петков“ – 300 м, „Фантастико“ и „Билла“ – 500 м, МОЛ София – 700 м, административни и банкови центрове, куриерски фирми, болници и клиники.

Сградата ще се изпълни с 12 см топлоизолация, с топлоизолационна система на Ceresit (Henkel-Германия), с графитни плочи от полистирен, с подобрени топлоизолационни свойства, които не променят формата си, устойчиви са на стареене, не се свиват и са трудно горими. Тази топлоизолация позволява подържането на около 22ОС целогодишно, без използване на допълнителни уреди за охлаждане или отопление, с което сградата ще постигне клас В+ по скалата за енергоефективност. Мазилката е еластомерна, подсилена с въглеродни, стъклени и полиакриламидни фибри; устойчива на атмосферни влияния, механични повреди и на развитие на мухъл и плесен; водоустойчива, с активен самопочистващ ефект, с висока степен на паропропускливост.

За жилищната част ще използваме 6-камерен профил на ALUPLAST – Германия, с двуосово отваряне и обков на SIEGENIA – Германия, троен стъклопакет с дебелина 38 мм за по-добра шумо и топлоизолация, стъклопакет със зеленикав отенък и стъкло „четири сезона“. Този вид стъкло спестява енергия и през лятото и през зимата, разходите за хлаждане намаляват поне с 40%, а тези за отопление наполовина, както и намалява количеството UV лъчи и вредите от тях. Зидариите ще бъдат изпълнение с Винербергер Porotherm – Австрия.

Общите части ще бъдат изпълнени с гранит и декоративни дизайнерски мазилки. Асансьорът е електрически, безредуктурен. Ще бъде изградено видонаблюдение, контролиран достъп, енерго независимо лед осветление пред и около сградата, както и в двора, оптична връзка (оптичен кабел) до всеки апартамент за високоскоростен интернет и телевизия.

Предимства

Паркоместа


Гаражи


Топлоизолационна система CERESIT


Общи части с декоративни дизайнерски мазилки


Транспорт и инфраструктура: Стратегическата локация на бул. „Константин Величков“ и непосредствената близост на бул. „Ал. Стамболийски“, бул. „Тодор Александров“, бул. „Царица Йоанна“, бул. „Вардар“, бул. „Възкресение“ и бул. „Академик Иван Гешов“ е предпоставка за бързо и лесно придвижване до всяка точка в София


Видеонаблюдение, контролиран достъп, енерго независимо лед осветление пред и около сградата


Местоположение

гр. София, бул. „Константин Величков“ 137-141

Изпратете ни съобщение

Моля въведете кода*
CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh Image

бул. „Витоша“ 85, София

stoyangochev@remax.bg

+359 888 776 579

Remax
Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.