So Home Residential Park - кв. Лозенец, гр. София

За комплекса

SoHome Residential Park е комплекс, хармонично вписан в контекста на средата, в която е ситуиран. Два основни елемента – гората и градът определят цялостната архитектурна идея, преливайки се в едно с изглед към планината. Елегантните, изчистени обеми и естествените материали, дават възможност на всеки да се потопи в атмосферата на комплекса. SoHome е жилищен комплекс, разположен в една от най - съвременните зони на гр. София – район Лозенец. Композицията от всички десет жилищни сгради е прецизно решена, така че да оформя зелени пространства, които елегантно вписват комплекса в заобикалящата го среда.

Иновативният поглед на архитекта да насочи автомобилния поток по периферията на имота към две подземни нива, осигурява на сградите лукса да „дишат“ спокойно, като предлага просторни и светли пространства с детски площадки, водни огледала и романтични места за почивка и разходка. Широките и зелени алеи с предвидени кътове за отдих, отвеждат обитателите на комплекса до ресторант с външна градина, фитнес с уелнес зона, детски център със занималня и търговски обекти.

Предимства

Местоположение: Комплексът е разположен на 35 дка площ, а живущите в него ще се радват на 23 дка красиви, зелени градини и 7 детски площадки.


Сигурност: Жилищен комплекс от затворен тип. Достъпът е контролиран 24/7 с технически средства, видеонаблюдение и мобилен патрул. Управлението и поддръжката на етажната собственост е възложено на специализирана фирма под контрола на инвеститора


Комплексът граничи с Ловен парк и Зоологическа градина. В близост се намират МОЛ Парадайс, метро странция Витоша, спирка на градския транспорт, спортни центрове, болници, училища и детски градини.


Какво още? Децата могат безопасно да играят в предвидените за целта паркове, 7 площадки за различни възрасти и детски център.


Фитнесът, ресторантът, специализираните хранителни и нехранителни магазини, са на разположение на всички живущи в комплекса.


Удобства: Фасадите са винтилируеми с минерална вата и немски клинкерни плочи. Висок клас алуминиева дограма с прекъснат термомост и троен стъклопакет. Всеки апартамент е с индивидуална термопомпа, захранваща подово отопление и охлаждане. В два подземни паркинга са разположени всички паркоместа и гаражи.


Местоположение

ул. Сребърна 21, кв. Лозенец, гр. София

Изпратете ни съобщение

Моля въведете кода*
CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh Image

RE/MAX Bulgaria - Sofia, 10 Patriarh Evtimii blvd. 1-st floor, apartment 1

info@remax.bg

+359 (0)2 995 11 04

Remax
Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.