EN
Детайлно търсене

ИмотИзчисти всички филтри


Местоположение


Цена


Площ (м²)


Площ на парцела (м²)Характеристики


Покажи имотите, добавени през последните:Подреди по:


Сподели


Верде Бояна - Екологична пасивна сграда на бъдещето

Верде Бояна - Екологична пасивна сграда на бъдещето

Апартаментите във “ВЕРДЕ БОЯНА” са разположени в един вход на 5 етажа- три жилищни, партерен и подземен, осигуряващ паркирането в сградата с 8 паркоместа. За всеки апартамент има предвидено складово помещение на подземния етаж. На партерния етаж са предвидени помещение за охрана и малка зала за събрания на собствениците. В сградата са планирани 8 апартамента, по два на етаж. Възможно обединение на апартаменти с минимални поправки на проекта.

Сградата отговаря на всички най-съвременни изисквания за нискоенергийна ефективност (под 50 kWh/m²/y за отопление, охлаждане, 400 л. топла вода, електроуреди) ЕНЕРГИЕН КЛАС А, пожаро безопасност и устойчива архитектура. Качественото изпълнение се следи непрекъснато чрез изградена система за контрол на строителството.

Фасада:
Верде Бояна е с вентилируема фасада, изпълнена от естествено дърво- западен червен кедър с 40 години гаранция и включва: дървена носеща конструкция, топлоизолация, – минерална вата с дебелина – 30 см – осигуряваща термо-, звуко- и пожароизолационен слой, хидро и пароизолационно покритие Bramac®, – облицовка от естествено дърво- кедър, пожарозащитен.
Вентилируемите фасади са съвременния тип решение за по-добра топло и шумоизолация за сградите, при които облицовъчният слой се обособява като самостоятелна конструктивна форма. При липса на директна връзка с носещата конструкция, фасадата се премества и деформира независимо от носещата конструкция и се намаляват рисковете от увреждане на облицовката. Във формираното въздушно пространство между топлоизолацията и облицовката се осигурява свободна циркулация на въздуха – отвежда се влагата от помещенията и строителната такава – по този начин сградата „диша“, а не се „запечатва”, също така се охлажда сградната „обвивка” през топлите месеци чрез намаляване на потока от топъл въздух към сградата. Гарантира се ефективността и на топлоизолационния слой, като се свежда до минимум на риска от намокряне и механично увреждане.

Разпределение:
Апартаментите са просторни и светли, високи тавани- над 2,80 м, всички с изчистена, практична планировка и максимално усвоени пространства. Общото за жилищните имоти са невероятните гледки към София и Витоша планина, които се разкриват през външните стъклени стени на всички стаи, включително и от просторните бани.

Общи части:
Проектирани с идея за светлина и простор, общите части на Верде Бояна създават усещане за комфорт и уют в комбинация с забележителна гледка към Витоша и София.
Настилки от естествен и технически камък, гранитогрес, декоративни мазилки и облицовки, технически камък Grapol®, дизайнерски мебели и LED осветление.
“ORONA”– безшумен асансьор с модерен дизайн на испанската марка, световен лидер, с дизайнерски изпълнена кабина, 8 местен, с товароподемност 625кг.

Подземен паркинг:
• под – настилка от шлайфан бетон
• стени – шпакловка с крайно покритие латекс
• таван – от готова стоманобетонова плоча
• гаражна врата – “Hörmann” Германия, автоматична, електрическа, с радиосистема BiSecur за задвижванe.

Предимства

Забележителна гледка към Витоша и София


Апартаментите са просторни и светли, високи тавани - над 2,80 м.


Вентилируемите фасади - съвременния тип решение за по-добра топло и шумоизолация за сградите


SOLID 55 – блиндирани луксозни врати, с много високо ниво на сигурност, сертифицирани за взломоустойчивост, с шумо и топлоизолация.


Комплексът е с изцяло изградена канализационна системи водещата в света компания Wavin Astolan, Преимущества на “Wavin”


Подземен паркинг


Местоположение

гр. София, кв. Бояна, ул. "Абанос" 16

Изпратете ни съобщение

Моля въведете кода*
CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh Image

RE/MAX Prime, бул. Христо Ботев 56, София 1000

stoyangochev@remax.bg

+359 888 776 579

Remax
Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.