EN
Детайлно търсене

ИмотИзчисти всички филтри


Местоположение


Цена


Площ (м²)


Площ на парцела (м²)Характеристики


Покажи имотите, добавени през последните:Подреди по:


Сподели

Франчайз

Защо да изберете франчайз от RE/MAX

RE/MAX Ви дава успешната формула и всички нужни инструменти, за да направите Вашият бизнес успешен

СИЛАТА НА БРАНДА

RE/MAX е една от най-разпознаваемите и уважавани търговски марки в света.

СВЕТОВЕН ЛИДЕР В БРАНША

От 1997 г. насам статистиките сочат, че Никой в света не продава повече недвижими имоти от RE/MAX!

МРЕЖА ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Мрежа от над 128000 професионални агенти - повече и по-бързи сделки, постоянна помощ и препоръки за всеки от тях.

ПОДКРЕПА на всички нива

Да получавате постоянна подкрепа е безценно за успеха на Вашият бизнес! Научете как!

ДОКАЗАН БИЗНЕС МОДЕЛ

Ноу хау и изградени системи, които вече 45 години извеждат RE/MAX на лидерски позиции в 115 страни в света!

ОБУЧЕНИЯ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ

Обученията са ключови за успеха ни! Топ трейнъри и успешни брокери обучават собствениците на офиси и агентите ни постоянно – лично и онлайн 24/7!

МАРКЕТИНГ И РЕКЛАМА

Мащабен маркетинг в подкрепа на бизнеса! RE/MAX инвестира в маркетинг над един милиард годишно! Попитайте и за Дизайн Центъра ни.

НАЧЕЛО В ТЕХНОЛОГИИТЕ

Ние печелим от предимството да разполагаме с най-добрите технологии в бранша в помощ на бизнеса!

ПРИВЛИЧАНЕ НА ТОП БРОКЕРИ

Ефективни системи за привличане и обучение на най-добрите брокери!

Поискайте безплатна брошура

Никой в света не продава повече имоти от RE/MAX

В RE/MAX всичко започва от Вас. Всичко зависи от Вашата енергия, амбиция и лидерство, подкрепени от огромната подкрепа на системите, ресурсите и инструментите, които Ви предоставя RE/MAX. Докато проучвате сравнете философията, услугите, силата на марката и продуктивността на RE/MAX спрямо други мрежи в недвижимите имоти. Помислете за възможностите, които ще имате, когато комбинирате Вашите силни страни със силата на RE/MAX.

45 Години

Когато се присъедините към утвърден франчайз бранд като RE/MAX Вие стартирате с повече от 45 години опит, знания и световно признание зад гърба си.

128 Хиляди

Изключителни агенти! Изключителни резултати! Тези агенти съставляват най-голямата сила в света в продажбите на недвижими имоти.

ФРАНЧАЙЗ НОМЕР 1

За пет поредни години RE/MAX е обявен за №1 франчайз за недвижими имоти в годишното проучване франчайз 500® от списание Entrepreneur.

ВАШАТА СЛЕДВАЩА СТЪПКА ЗАПОЧВА ОТ ТУК

Когато комбинирате Вашите таланти с възможностите, които Ви дава RE/MAX Вие също се възползвате от репутацията изградена от хиляди изключителни агенти, както и от милиардите инвестирани в маркетинг и промоция. RE/MAX е световна марка № 1 в недвижимите имоти, което дава на всеки агент силно конкурентно предимство. Марката има значение. В зависимост от Вашата готовност процеса към присъединяване към RE/MAX може да отнеме само няколко седмици. Всичко започва от решението да бъдете предприемач. RE/MAX търси силно мотивирани личности и Ви предоставя различни възможности да изградите бъдеще и кариера, като независим агент или собственик на агенция за имоти.

Стъпка 1: Телефонен разговор

Всичко започва обикновено с телефонен разговор, който ни дава възможност да разберем какви са целите и желанията Ви и как RE/MAX може да посрещне Вашите нужди.

Стъпка 2: Лична среща

Лична среща, при която можем в повече дълбочина да опознаем Вас, нуждите и желанията Ви. При тази среща ще Ви помогнем да добиете представа как би могло да изглежда бъдещето Ви с RE/MAX.

Стъпка 3: Пълна презентация

На този етап ще навлезем в пълни детайли относно всеки един от ресурсите и възможностите, които ще имате с RE/MAX, както и как те съответстват на Вашите цели и нужди. При този разговор ще Ви предоставим споразумение за конфиденциалност.

Стъпка 4: БИЗНЕС ПЛАН

Разглеждаме заедно проект на Вашият бизнес план и потенциал за печалба. След това Ви предоставяме проект на франчайз договора ни и консултация с компетентен юрист.

Стъпка 5: СРЕЩА С RE/MAX ОФИС

Ще посетим работещи офиси на RE/MAX, където ще можете от първа ръка да опознаете техния опит и успеха им с присъединяването към RE/MAX.

Стъпка 6: ДОБРЕ ДОШЛИ В RE/MAX!

Тук ще отпразнуваме присъединяването Ви към нашия екип!

Нека се запознаем

Насрочете среща в нашия Регионален Офис в удобно за Вас време
RE/MAX България Регионален офис бул. "Патриарх Евтимий" 10, ет. 1, ап. 1, София 1142 Тел: +359 2 995 11 04, Е-mail: info@remax.bg

За RE/MAX
Открийте историята на успеха
на нашата компания
Научете повече
Трейнинги & Обучение
Влез във форма
за успех в бизнеса - с уникалните
обучителни програми на RE/MAX.
Научете повече
Франчайз
Стартирай свой собствен
успешен бизнес
с RE/MAX
Научете повече
Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.