EN
Детайлно търсене

ИмотИзчисти всички филтри


Местоположение


Цена


Площ (м²)


Площ на парцела (м²)Характеристики


Покажи имотите, добавени през последните:Подреди по:


Сподели

Купи имот

Купи своя дом с RE/MAX

Качество, бързина, широк набор от услуги и сигурност – предоставени от най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света. С RE/MAX Вие избирате правилния начин независимо дали търсите да купите първото си жилище, нов дом за Вас и Вашето семейство, ваканционен имот или инвестиционен имот. Милиони клиенти се доверяват на RE/MAX ежегодно. Станете един от тях и оставете нашите професионалисти от RE/MAX да Ви насочват през процеса по закупуване на нов дом.

Трите най-добри предимства, когато купувате с RE/MAX:

01

Радвате се на богат избор от имоти с международната мрежа на RE/MAX

115 държави
8300+ офиса
128000+ агента

С повече от 8300 офиси в 115 страни в цял свят, RE/MAX е компания за недвижими имоти номер едно. Благодарение на тази голяма мрежа RE/MAX може да Ви предложи много. В нашата активно действаща мрежа повече от 128000 агенти работят съвместно и споделят своите оферти за имоти. Това очевидно е предимство за клиентите, тъй като те получават достъп до богат избор от отговарящи на тяхното търсене имоти.

02

Спестявате време с професионалните насоки на RE/MAX агентите

важен подбор на имоти
обслужване, което спестява време

Това, че RE/MAX Ви предлага богат избор от имоти не означава, че Ви претрупваме с ненужна информация. Напротив, агентите на RE/MAX правят подбор на наличните на пазара имоти и Ви предлагат само тези, които най-добре отговарят на Вашите индивидуални нужди. Услугите естествено включват пълна информация, предоставяна навреме и редовно; подготовка на документация за участващите страни; правни услуги; уреждане на услуги по преместването и др.

03

Ползвате се от опита и достойнствата на RE/MAX

Повече от 45 години опит
солиден фонд от знания
агенти, които са местни експерти

Вече повече от 45 години ние в RE/MAX усъвършенстваме своите услуги в недвижимите имоти и продължаваме да предаваме наученото на нашите агенти. Всички RE/MAX агенти редовно преминават през различни обучителни курсове и постоянно получават подкрепа от мрежата, за да предлагат обслужване с най-високо качество. Така ние се грижим нашите агенти да са подготвени да удовлетворят нуждите на клиента, като се утвърдят като МЕСТНИЯ експерт на своя пазар. С RE/MAX ще имате на своя страна опитен и подготвен професионалист, който се грижи за Вашите интереси.

Намерете перфектния имот
Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.