Продажба на апартамент - тенденции и съвети

Безспорна тенденция сред съвременния човек (и особено по-младите поколения) е покупката на апартаменти вместо на къщи. Което съвсем естествено води и до значителен ръст в покупко – продажбите на последните, строителство на нови жилищни сгради и дори изникване на цели нови квартали в големите населени места. Защо обаче хората избират да живеят в апартаменти?
04-05-2018

Как продажбата на имот да стане по-бърза, лесна и изгодна за вас?

Продажбата на имоти не е никак прост и лесен процес, особено ако нямате никакъв опит в тази сфера. Предизвикателствата, пред които можете да се изправите, са наистина много. Те започват от подготовката на имота и привеждането му в подходящ вид за продажба, и стигат до последващите преговори и всички документации и нормативни въпроси около финализирането на сделката.
04-05-2018

Покупка и продажба на недвижими имоти - особености, характеристики и полезни съвети

Покупко – продажбата на недвижими имоти е сериозен процес, който изисква необходимите дози внимание и от двете заинтересовани страни.
24-04-2018

Как да изберете агенция за недвижими имоти?

С всяка изминала година конкуренцията в сферата на недвижимите имоти става все по-голяма, а на пазара непрекъснато се появяват нови и нови агенции. Как обаче можете да селектирате наистина реномираните агенции, отличаващи се с качество и висок професионализъм, и способни да ви помогнат да продадете своя недвижим имот или пък да купите нов такъв бързо, лесно и ефективно?
24-04-2018

Покупка на апартамент: Защо да изберете Варна?

Със своето население от малко над 335 000 души, Варна е третият по големина град в България. Освен това той е най-големият такъв както в северната част на страната, така и по родното Черноморие.
16-04-2018

Как да изберете своя нов апартамент в София?

София е не само столица, но и най-голям град, политически, икономически, културен и образователен център на България. Тук идват и си купуват апартаменти хора от цялата страна, стремеящи се да намерят по-добри възможности за развитие в професионален план, създаване на семейство и като цяло постигане на висок стандарт на живот.
16-04-2018

"Морската столица" Варна - имоти, забележителности и атмосфера

Варна е третият по големина град в България, както и най-големият такъв по родното Черноморие. Той предлага редица преимущества на местните жители и притежателите на имоти в града.
12-04-2018

Избор и покупка на имот в София

София е не само столицата, но и икономическият, културният, образователният и политическият център на България. Хора от на практика всички останали части от страната се стремят да дойдат в София поради по-добрите възможности за работа и образование, създаване на семейство и социални контакти.
11-04-2018

Четири причини да не продавате имота си без агент

Работата с професионален агент при продажба на недвижим имот е един от най-добрите начини да получите най-много пари за най-кратко време. По-долу са някои от основните причини за това:
11-04-2018
Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.