10-та Европейска Конвенция в Амстердам

11-07-2018
10-та Европейска Конвенция в Амстердам
Къде свежите идеи се срещат с невероятни дискусии, обмяна на опит и сътрудничество? На Европейска конвенция на RE/MAX 2018: XChange

Вземете Вашия билет за КОНВЕНЦИЯТА и за видео обучението VIDEO BOOT CAMP сега!Нова концепция за конвенцията

Тази година бележи десетата годишнина от Европейската конвенция на RE/MAX. Разработена е нова концепция за конвенцията, която ще създаде събитие, което няма да забравите.

• По-голяма продължителност

Конвенцията официално ще започне в сряда сутрин в 10:00 часа и ще приключи в петък с късна закуска.

• Допълнително съдържание

По-голямата продължителност означава, че ще бъдат проведени повече сесии и семинари, ще бъде отделено повече време за работа в мрежа и забавления! Също така е предвидено и допълнително събитие, в което ще бъде разгледан сериозно видео маркетинга - Video Boot Camp.

Знанието и опитът водят до Успех

В XChange ще се съберат най-добрите и най-ярките в бранша, за да открият границата, в която изпробването и прилагането на нови идеи и методи се превръщат в решения и да обсъдят бъдещето на недвижимите имоти в Европа. Нещо повече, ще имате възможност да споделите Вашите идеи и опит, за да увеличим мрежата от знание на RE/MAX.

Най-важното, освен всичко останало е, че XChange е мястото, на което страстта и вълнението се обединяват. Докато изграждате отношения, които ще отведат бизнеса Ви на следващото ниво, ще станете приятели за цял живот с колеги.

Всички пътища водят към XChange

Регистрацията за Европейската конвенция е открита, но няма да трае безкрайно. Билетите за събитието от миналата година бяха продадени почти месец преди началото, така че не забравяйте да се регистрирате бързо, за да си осигурите място.

Вземете Вашия билет за КОНВЕНЦИЯТА и за видео обучението VIDEO BOOT CAMP сега!

Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.