EN
Детайлно търсене

ИмотИзчисти всички филтри


Местоположение


Цена


Площ (м²)


Площ на парцела (м²)Характеристики


Покажи имотите, добавени през последните:Подреди по:


Сподели


4 неща за преговорите, които Вашият агент знае


По-долу ще намерите само някои от нещата, които агентите, като професионални преговарящи, знаят, че им помагат да постигнат най-доброто споразумение за Вас. 

1. Агентите знаят, че знанието е сила

Вашият агент, освен че притежава задълбочени познания за пазара и е в състояние да определи стойността на имота, ще Ви предостави и информация от публичните регистри за самия имот и за квартала, в който той се намира. Вашият агент също така ще оцени и мотивацията на продавача. Информация за това дали продавачът бърза да продаде или не, може да помогне за формирането на стратегията за преговори. 

2. Агентите могат да преценят кога е подходящия момент

Понякога бързият отговор на оферта е от решаващо значение. В други случаи е най-добре да изчакате. От решаващо значение за преговорите е да знаете коя стратегия да изберете. 

3. Обективността е задължителна

Като професионален преговарящ, Вашият агент има способността да контролира процеса, без да се влияе от емоциите, които сделките с недвижими имоти пораждат в продавачите и купувачите. Освен всички други скъпоструващи грешки, неопитните преговарящи могат да разкрият прекалено много информация за другата страна, особено по време на интензивни, бързи преговори. 

4. Агентите знаят какво да поискат

Ако не поискате, няма да получите. Като защитник на Вашите интереси, Вашият агент ще знае как да поиска неща като отстъпки или ремонти по най-въздействащ за другата страна начин. 

19.06.2018г.
За RE/MAX
Открийте историята на успеха
на нашата компания
Научете повече
Трейнинги & Обучение
Влез във форма
за успех в бизнеса - с уникалните
обучителни програми на RE/MAX.
Научете повече
Франчайз
Стартирай свой собствен
успешен бизнес
с RE/MAX
Научете повече
Намерете перфектния имот
Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.