EN
Детайлно търсене

ИмотИзчисти всички филтри


Местоположение


Цена


Площ (м²)


Площ на парцела (м²)Характеристики


Покажи имотите, добавени през последните:Подреди по:


Сподели


4 потенциални изненади при покупка на имот

No. 1: Когато на пазара има малко имоти за продажба, трябва да се действа бързо

Понякога на пазара има малко имоти за продажба. Имотите в добро състояние и на правилна цена се продават бързо. При конкурентен пазар купувачите могат да намерят имот и да направят сериозна оферта за закупуване само за няколко дни (понякога за 24 часа!). Професионалните агенти на недвижими имоти познават уникалните тенденции на Вашия пазар и могат да помогнат на купувачите да се насочат към правилния имот и да действат бързо.

No. 2: Покупко-продажбата на недвижим имот може да отнеме повече време, отколкото си мислите

Времето до финализиране на сделката отнема средно около 50 дена от деня, в който бъде прието Вашето предложение за закупуване на имота до деня, в който можете да се нанесете в имота, като разбира се то зависи от доста неща. Добрата новина? Опитният агент на недвижими имоти ще Ви обясни какво можете да очаквате и ще Ви информира за всяка стъпка от процеса. Докато нетърпеливо очаквате да получите ключовете за Вашия нов дом, можете да се заемете с подготовка на преместването и опаковане на багажа.

No. 3: Инспекцията на имота не оставя нищо скрито

В полза и в защита на купувача, повечето инспектори на имоти правят много задълбочена проверка на Вашия нов дом, като Ви предоставят подробен и често смущаващ списък с препоръчителни ремонти и подобрения. Не забравяйте, че не е задължително да се ремонтира всеки елемент от списъка, за да бъде имотът безопасен или за да влезете във владение в него. И отново, Вашият агент на недвижими имоти ще премине през всеки елемент от списъка и ще Ви посъветва какво можете и трябва да поискате от продавачите да поправят.

No. 4: Разходите при покупката на имот могат да Ви накарат да попитате: „Дължа КАКВО?“

Дори когато смятате, че знаете цялата сума, която трябва да платите, е възможно да изникнат някои допълнителни разходи, като например данък за придобиване на имот, застраховка на имот и т.н. Всъщност, средно разходите при покупка на имот могат да варират от 2% до 5% от цената на имота.

 

Поискайте от Вашия агент на недвижими имоти повече информация и детайли, които да вземете предвид, когато се подготвяте за покупка на имот.

19.09.2018г.
За RE/MAX
Открийте историята на успеха
на нашата компания
Научете повече
Трейнинги & Обучение
Влез във форма
за успех в бизнеса - с уникалните
обучителни програми на RE/MAX.
Научете повече
Франчайз
Стартирай свой собствен
успешен бизнес
с RE/MAX
Научете повече
Намерете перфектния имот
Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.