EN
Детайлно търсене

ИмотИзчисти всички филтри


Местоположение


Цена


Площ (м²)


Площ на парцела (м²)Характеристики


Покажи имотите, добавени през последните:Подреди по:


Сподели


5 неща, които трябва да обичате във Вашия потенциален дом, преди да го купите

1.Площ

Прекалено малката площ може бързо да се окаже тясна за порасналото Ви семейство. Прекалено голямата пък означава ненужни разходи за отопление и обзавеждане на пространство, което няма да използвате. Насочете се към имот с квадратура, подходяща за Вас.

2. Време за пътуване

Уверете се, че Вашето ежедневното пътуване до работното място няма да ви накара да стоите в трафика, преосмисляйки връзката си с имота. Отидете няколко пъти в пиковите часове от Вашия потенциален дом до работното си място, за да знаете с какво се захващате и да сте сигурни какво Ви очаква.

3. Пешеходна достъпност

Пешеходната достъпност до магазини, ресторанти, паркове и обществен транспорт наистина може да повиши качеството на Вашия живот.

4. Общност

Разполага ли кварталът с характеристиките, които са от решаващо значение за Вашия конкретен начин на живот, като йога студия, заведения за бързо хранене, които работят до късно, безопасно място за забавление за Вашите деца?

 

5. Самолети, влакове и автомобили

Ако пътувате често, бъдете сигурни, че ще много ще харесате факта, че Вашият потенциален нов дом е близо до летището, главните магистрали или обществения транспорт. Не сте фен на самолетите, летящи над главите ви - или на късните нощни влакове? Имайте предвид това, когато определяте в кои квартали да бъде Вашия имот.

 

Ако тези пет аспекта на имота наистина Ви удовлетворяват, спокойно можете да направите предложение за покупка на имота.

09.10.2018г.
За RE/MAX
Открийте историята на успеха
на нашата компания
Научете повече
Трейнинги & Обучение
Влез във форма
за успех в бизнеса - с уникалните
обучителни програми на RE/MAX.
Научете повече
Франчайз
Стартирай свой собствен
успешен бизнес
с RE/MAX
Научете повече
Намерете перфектния имот
Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.