EN
Детайлно търсене

ИмотИзчисти всички филтри


Местоположение


Цена


Площ (м²)


Площ на парцела (м²)Характеристики


Покажи имотите, добавени през последните:Подреди по:


Сподели


8 съвета за организиране на малки външни пространства

 

Сложете плочки или камък на пода

Ако имате външно пространство с малка площ, няма да Ви струва твърде скъпо да инвестирате в плочки или камък с високо качество. Друг вариант да добавите стил към Външното пространство са дървените плочки с клик система.

 

Прозрачни материали

При избор на маса, заложете на маса със стъклен плот: Това ще помогне да създадете илюзия за по-голямо пространство.

 

Отворени облегалки

Столовете и пейките с отворени облегалки не пречат на погледа толкова много. Те ще създадат усещане за отворено и по-голямо пространство.

 

Фокус

Създаването на фокусна точка в малкото пространство ще събуди визуален интерес. Детайл от градинско изкуство, малко цъфнало дръвче или малък фонтан в ъгъла ще добавят стил към външното пространство.

 

По-малки размери

Може да мечтаете за най-голямата външна кушетка на света, но тя не е подходяща за Вашия малък вътрешен двор. Изберете външно обзавеждане с размери, пропорционални на големината на външното пространството, така че то да подчертае пространството, а не да го претрупа. На пазара можете да намерите всякакъв вид обзавеждане с по-малки размери.

 

Вертикално озеленяване

Стенните градини помагат да добавите зеленина, без да жертвате пространство. Вертикалните стени от сукулентни растения не изискват много работа, за да се поддържат и са друга възможност да добавите зеленина и да привлечете внимание към границите на пространството. Така Вашето външно пространство визуално ще изглежда по-голямо.

 

Не крийте грила

Едно чисто барбекю може да помогне купувачите да си представят как се хранят на открито. Затова ако имате работещ грил с подходящ размер, не го крийте, а го оставете навън.

 

14.08.2018г.
За RE/MAX
Открийте историята на успеха
на нашата компания
Научете повече
Трейнинги & Обучение
Влез във форма
за успех в бизнеса - с уникалните
обучителни програми на RE/MAX.
Научете повече
Франчайз
Стартирай свой собствен
успешен бизнес
с RE/MAX
Научете повече
Намерете перфектния имот
Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.