EN
Детайлно търсене

ИмотИзчисти всички филтри


Местоположение


Цена


Площ (м²)


Площ на парцела (м²)Характеристики


Покажи имотите, добавени през последните:Подреди по:


Сподели


Имоти

Покупка на имот – полезни съвети и практики

Започвайки от квадратурата и разпределението на имота и стигайки до особеностите на района, в който той се намира. Финансовата част на нещата също не е за пренебрегване, още повече, че е нужно купувачът да се увери в адекватността и коректността на посочената цена. В следващите редове ще ви запознаем с някои полезни съвети и практики за покупка на недвижим имот.

Имоти 1
Имоти - покупката е важна
 1. Квадратура и разпределение

  – на първо място е добре да помислите дали квадратурата, разпределението и като цяло характеристиките на разглеждания имот са подходящи за приложението, което вие сте предвидили за него. Особено внимание е нужно, ако става въпрос за покупка на нов дом.  Помислете в какъв тип имот ще се чувствате комфортно заедно със семейството си, кои са вашите хобита и дейностите, които практикувате ежедневно. Също така преценете колко голямо пространство е необходимо, за да задоволи нуждите и изискванията на всеки един член от семейството. А ако планирате в обозримо бъдеще да имате деца, задължително предвидете и стая за тях. 
 2. Локация

  - или казано с други думи квартала или района, в който се намира съответният имот. Проучете добре този район, неговите характеристики и особености, както и плановете и перспективите за развитието му. Вижте на какво разстояние е разположен имотът от спирки на обществения транспорт, магазини, училища, детски градини, паркове и ресторанти. Близостта и лесният достъп до подобни места може наистина да повиши качеството ви на живот.   
 3. Състояние

  – наложително е да се огледа внимателно състоянието на имота, който е предвиден за закупуване. Не се доверявайте само и единствено на думите на продавача, а направете собствена проверка при огледа на имота. Обърнете специално внимание на това дали някъде се забелязват пукнатини по стените и олющена боя, спукани тръби и течове, както и други нередности по отношение на поддръжката на имота. Ако видите подобни неща, задължително говорете с продавача и след това направете своята преценка относно състоянието и надеждността на имота. 
 4. Търпеливо оглеждане

  - при закупуването на имот в никакъв случай не бива да се действа прибързано . Подобно поведение може да доведе единствено до груби грешки по отношение на избора на имот и сключване на доста неизгодна за вас сделка. Затова си отделете достатъчно време, за да огледате поне няколко набелязани имота. Бъдете непредубедени, когато търсите да купите имот. Квартали, които тепърва развиват потенциала си биха могли да имат привлекателност, която досега не сте виждали и да предложат по-високо качество и стойност за предвидения от вас бюджет за покупка.
 5. Финансова подготовка

  – и накрая, преди да реализирате покупката на даден имот, се уверете, че сте достатъчно добре подготвени във финансово отношение. Не забравяйте все пак, че със заплащането на цената на съответния имот, вашите разходи съвсем няма да приключат. Вие ще трябва да участвате и в покриването на разноските по сделката. Освен това е възможно преди нанасяне в новия си дом, да се наложи да извършвате ремонтни дейности или пък да купувате обзавеждане. Така че се постарайте да сте финансово подготвени за всички тези потенциални разходи, за да не изпаднете в затруднена ситуация. 
Имоти 2
Имоти - Доверете се на нас

Доверете се на професионализма и високото качество на услугите, предлагани от агентите на недвижими имоти на RE/MAX България, за да намерите и купите желания от вас имот. 

Вашият агент от RE/MAX ще ви напътства, консултира и съветва по време на всички етапи от покупката на недвижим имот. Намерете агент тук:

Покупка на имот – полезни съвети и практики

Квадратура и разпределение

Локация

Състояние

Търпеливо оглеждане

Финансова подготовка

02.04.2018г.
За RE/MAX
Открийте историята на успеха
на нашата компания
Научете повече
Трейнинги & Обучение
Влез във форма
за успех в бизнеса - с уникалните
обучителни програми на RE/MAX.
Научете повече
Франчайз
Стартирай свой собствен
успешен бизнес
с RE/MAX
Научете повече
Намерете перфектния имот
Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.