EN
Детайлно търсене

ИмотИзчисти всички филтри


Местоположение


Цена


Площ (м²)


Площ на парцела (м²)Характеристики


Покажи имотите, добавени през последните:Подреди по:


Сподели


Избор и покупка на имот в София

Защо е добре да притежавате имот в София?

Липсата на собствен имот в града обаче е сериозно препятствие пред по-голямата част от тези хора. Препятствие, което води до наемане на квартири и стаи под наем, кандидатстване за студентски общежития и търсене на всякакви други начини за оставане в София.

 

Имоти в София 1
Имоти София - изберете вашият

   

Притежанието на имот в София ви дава повече сигурност и спокойствие както във финансов, така и в житейски план. Собственият имот в София означава, че няма нужда да се притеснявате относно плащане на наема, проблеми с хазяина или необходимост от непрекъснато сменяне на стаи и квартири. 

Инвестирайки в имот в София, вие си гарантирате редица ползи и преимущества в близко и по-далечно бъдеще. Ето част от въпросните ползи и преимущества на имотите в София:

  1. Имоти в София: повече възможности – притежанието на имот ви дава възможност да станете пълноценен гражданин на София и да се възползвате от всички възможности и перспективи, които тя ви предлага. Независимо дали искате да продължите образованието си с още една магистратура, която ще ви бъде от полза в бъдеще, или пък преследвате по-добра работа и кариерно израстване, София е подходящото място за вас. Тук са разположени едни от най-реномираните университети в България, а също така и редица офиси на големи български и международни компании. Когато имате собствен имот в София, вие ще се чувствате много по-спокойни и уверени, и ще можете напълно да се съсредоточите върху преследването на своите основни житейски цели.  
  2. Имоти в София: удобен транспорт – София безспорно предлага много повече опции за удобно придвижване в сравнение с другите населени места у нас. Единствено тук е налице метро, благодарение на което можете да стигнете от единия до другия край на града в рамките на 1-2 часа. В допълнение, са създадени редица автобусни, трамвайни и маршрутни линии, позволяващи на всеки потребител да избере най-подходящия вариант за пътуване в зависимост от собствените си нужди и предпочитания. Независимо дали искате да се придвижите до работа, университет или друга обществена сграда, или пък решите да се върнете обратно в своя имот, несъмнено ще откриете удобен транспорт в София. 
  3. Имоти в София: обществени услуги – живеейки в имот в София, вие си осигурявате добра локация и достъп до обществени услуги. В повечето случаи придвижването от вашия имот до най-близкото училище или болница например, едва ли ще ви отнеме чак толкова много време. В София спирките на обществения транспорт са разпръснати из целия град, а магазини и заведения се намират буквално на всеки ъгъл. Така че обитаването на имот в София ви дава възможност да се възползвате от всички удобства и екстри, които обикновено предоставя един голям град в днешно време. 
  4. Имоти в София: богата култура – вероятно няма да се изненадате, ако ви кажем, че София е най-богатият град и откъм места за културен живот. Театри и кина, музеи и галерии, фестивали и концерти – в столицата на България определено има от всичко по много. Живеенето в имот в София ви позволява да се разнообразявате и да посещавате театрални постановки, филмови прожекции и редица други подобни мероприятия.

Как да изберете подходящия имот в София?

Когато става въпрос за избора на имот, в който ще живеете, трябва да обърнете внимание на няколко фактора от голямо значение. Започвайки от характеристиките и особеностите на квартала, в който се намира имотът, и стигайки до фактори като сигурност, зелени площи и наличие на подходяща среда за деца. В следващите редове ще научите най-важното, което трябва да се знае за всеки един от тези фактори при избора на имот в София.

 

Имоти в София 2
Имоти София - Направете правилния избор
  • избор на имот в София: инфраструктура на квартала – първото нещо, което трябва да се вземе предвид при избора на имот в София, е кварталът, в който се намира съответният имот. Също така е важно дали около имота има необходимата инфраструктура, позволяваща на човек да води нормален начин на живот. Подобна инфраструктура включва елементи като магазини и заведения, училища и болници, спирки на обществения транспорт и т.н. 
  • избор на имот в София: сигурност -  въпросът със сигурността на имота не бива да се забравя, особено когато става въпрос за големи градове като София. Ако искате да гарантирате възможно най-висока степен на сигурност за себе си, своя имот и принадлежности, то редица жилищни комплекси в София могат да ви предложат подходящите условия. Мерки като инсталирано постоянно видео наблюдение и наличие на охрана и контролно – пропусквателен пункт на входа са предназначени за осигуряване на спокойствието на всички живещи в съответната сграда или имот в София.    
  • избор на имот в София: зелени площи – за съжаление струпаните на едно място хора, превозни средства и индустриални производства предизвикват сравнително високи нива на замърсявания в София. Затова е от голямо значение да си изберете имот, който е разположен в близост до паркове, градини и други зелени площи. Може би този фактор в момента не ви се струва чак толкова важен при избора на имот в София, но ви гарантираме, че позицията ви ще се промени, когато създадете семейство и имате деца. Тогава със сигурност ще искате около вашия имот в София да има място, предлагащо зеленина и чист въздух, където да се разхождате и прекарвате време заедно с най-близките си хора. 
  • избор на имот в София: подходяща среда за деца – и като заговорихме за деца, ако в близко бъдеще планирате да имате такива, трябва да помислите добре относно избора на подходяща среда за тях. В този смисъл оглеждайте не само характеристиките на конкретния имот в София, но и това дали около него има детски площадки и кътове, безопасни места за игра, както и различни атракциони и увеселителни паркове. 
Имоти в София 3
Имоти София - разнообразие и възможности

 

Доверете се на опита и професионализма на агентите на RE/MAX, които ще ви помогнат да откриете най-подходящия имот в София за своите нужди, изисквания и предпочитания!

Защо е добре да притежавате имот в София?

Как да изберете подходящия имот в София?


11.04.2018г.
За RE/MAX
Открийте историята на успеха
на нашата компания
Научете повече
Трейнинги & Обучение
Влез във форма
за успех в бизнеса - с уникалните
обучителни програми на RE/MAX.
Научете повече
Франчайз
Стартирай свой собствен
успешен бизнес
с RE/MAX
Научете повече
Намерете перфектния имот
Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.