EN
Детайлно търсене

ИмотИзчисти всички филтри


Местоположение


Цена


Площ (м²)


Площ на парцела (м²)Характеристики


Покажи имотите, добавени през последните:Подреди по:


Сподели


Международно признание за ветеран на RE/MAX България!

С радост споделяме новината, че Георги Димитров - Брокер/Собственик на RE/MAX Аdvantage, Пловдив, бе избран за Посланик на RE/MAX Europe, за 2021 – 2022 г., заедно с други топ професионалисти от Европа.

 

Скоро след навлизането на Марката в България, Георги възприема концепцията за професионално предоставяне на иновативни и висококачествени услуги в сферата на недвижимите имоти като свое верую и, през м. Април 2007г., създава RE/MAX Аdvantage.

 

Със солидна военна кариера зад гърба си, той последователно прилага стратегията си на изграждане, запазване и усъвършенстване на амбициозен и разрастващ се екип от професионалисти.

 

Благодарение на комбинацията между водещ глобален ноу-хау и адекватни управленски решения, към днешна дата екипът от експерти в недвижимите имоти на RE/MAX Аdvantage – съставен, обучаван и сертифициран по международните стандарти, се гордее с многогодишни топ резултати и безброй доволни клиенти.

 

Закономерно, след няколко години в челната тройка на Агенциите на RE/MAX България, RE/MAX Аdvantage стана Агенция на Годината 2020, отбелязвайки най-високите нива на ефективност и клиентска удовлетвореност именно в тази, предизвикателна за всички ни, година.

 

Попитан за ключа към тези постижения, Георги Димитров споделя, че всеки един успех на екипа носи признание и повече доволни клиенти, чиито препоръки достигат най-отдалечени кътчета на планетата.

 

 

Познат в Мрежата на RE/MAX, не само като отличен мотиватор и ментор на Агентите, но и като лидер, умеещ да изгражда доверие сред колегите и партньорите на RE/MAX, след като се превърна в нарицателно име за Марката в Пловдив, от днес Георги Димитров е и RE/MAX Europe Ambassador!

 

Честито!

22.01.2021г.
За RE/MAX
Открийте историята на успеха
на нашата компания
Научете повече
Трейнинги & Обучение
Влез във форма
за успех в бизнеса - с уникалните
обучителни програми на RE/MAX.
Научете повече
Франчайз
Стартирай свой собствен
успешен бизнес
с RE/MAX
Научете повече
Намерете перфектния имот
Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.