EN
Детайлно търсене

ИмотИзчисти всички филтри


Местоположение


Цена


Площ (м²)


Площ на парцела (м²)Характеристики


Покажи имотите, добавени през последните:Подреди по:


Сподели


Покупка и продажба на недвижими имоти - особености, характеристики и полезни съвети

От едната стои продавачът, желаещ получаването на възможно най-добра цена за своя недвижим имот, чиято поддръжка и запазване в отлично състояние са му коствали толкова много време и усилия. От другата е купувачът, който пък се стреми да намери къща или апартамент, отговарящи напълно на неговите нужди, вкусове и предпочитания. Или казано с други думи, дом, в който ще може спокойно да практикува всички нормални за него ежедневни дейности, да споделя моменти със семейството и най-близките си хора, както и да се радва на хубавите неща в живота. По какъв начин е възможно да бъдат балансирани интересите, така че всяка от тези страни да остане максимално удовлетворена? Правилният отговор е чрез наемане на агенция за недвижими имоти. В следващите редове ще разберете кои са ползите и преимуществата от работата с реномирана агенция съответно при продажба и покупка на недвижим имот. 

Недвижими имоти 1
Недвижими имоти - Какво да знаем

 

 

Продажба на недвижим имот

 

 

 • добро представяне – представянето или презентацията на един недвижим имот е от първостепенно значение за събуждане на интереса към него. Агентите на недвижими имоти са способни да подготвят най-подходящия микс от доказали се маркетингови и рекламни дейности за вашия случай. Дейности, разкриващи по интересен и атрактивен начин преимуществата на съответния недвижим имот и привличащи вниманието на квалифицирани и платежоспособни купувачи. В допълнение, агентите ще прегледат подробно недвижимия имот и ще ви препоръчат конкретни дейности, поправки и усъвършенствания, които биха повишили значително неговата стойност на пазара.
 • богата мрежа от контакти -  избирайки агенция за недвижими имоти, вие ще получите достъп до изключително широка и богата мрежа от контакти. Започвайки от множество агенти и професионалисти в индустрията на недвижимите имоти, и стигайки до предишни клиенти на агенцията и други потенциални купувачи, притежаващи необходимите финансови възможности. Подобна мрежа от контакти ще допринесе за значително съкращаване на времето за продажба на недвижимия имот, както и за откриване на най-изгодната оферта за него. 
 • помощ с документацията – покупко – продажбите на недвижими имоти са свързани с доста голяма по обем и в същото време специфична документация. Документация, с която едва ли могат да са запознати хора, нямащи нищо общо със сферата на търговията с недвижими имоти. Именно затова ви е нужна помощта и подкрепата на опитни агенти на недвижими имоти. Те ще направят цялостния процес по изготвяне на документацията значително по-лесен и ще ви спестят потенциални бъдещи правни проблеми и недоразумения. 
 • спестяване на време – продаването на недвижим имот безспорно е дейност, отнемаща голяма част от ежедневието на човека. Можеш ли да си позволиш при всяко обаждане или проявен интерес, да отделяш време за развеждане на потенциалния купувач из недвижимия имот? Ако отговорът на този въпрос е отрицателен, то най-добре остави всичко в сигурните ръце на агентите на недвижими имоти, които вместо теб ще се занимават с подобни задачи. 

 

Недвижими имоти 2
Недвижими имоти - За какво да внимаваме

 

Покупка на недвижим имот

 

 • намиране на дома – мечта – агенциите притежават информация за всички недвижими имоти, които в момента се продават или пък предстои да бъдат пуснати на пазара. Те ще ви предложат богат набор от оферти за недвижими имоти, отговарящи на вашите нужди и изисквания. Всичко, което трябва да направите, е да обясните на съответния агент как трябва да изглежда и какви характеристики е нужно да притежава бъдещият ви дом.  
 • опознаване на района – когато се местите да живеете на ново място, от изключително голямо значение е заобикалящата среда. Агенциите за недвижими имоти могат да ви ориентират, като ви дадат точна и коректна информация за състоянието на квартала, перспективите и предвидените проекти за неговото развитие. В допълнение, ще научите на какво разстояние от недвижимия имот се намират магазини, училища, спирки на обществения транспорт и други важни места, които ви интересуват. 
 • оглеждане на детайли – по време на огледа на недвижимия имот опитните агенти са способни да забележат неща, на които вие по принцип не бихте обърнали внимание. В случая имаме предвид най-вече проблеми или дори дребни на пръв поглед нередности във връзка със състоянието и поддръжката на недвижимия имот. Ако въпросните проблеми са по-сериозни, агентите ще ви препоръчат независим инспектор, който да състави подробен доклад по темата. В зависимост от оценката за недвижимия имот, съдържаща се в този доклад, заедно с агентите ще можете да прецените дали закупуването му на предлаганата от продавача цена е добро и разумно решение. 

 

 

Защо да изберете RE/MAX България?

 

Недвижими имоти 3
Недвижими имоти - вижте повече на сайта ни!

 

RE/MAX е най-голямата световна мрежа от агенции за недвижими имоти с независимо управление. Формулата на нейния успех се крие във фокуса върху хората, в това число клиентите, агентите на недвижими имоти, както и собствениците на агенции. Благодарение на RE/MAX последните получават необходимите знания, инструменти и подкрепа за достигане до максимално високи стандарти в процеса по обслужване на клиентите. В резултат се получава една широка мрежа, използваща най-добрите практики в сферата и улесняваща покупко – продажбата на недвижими имоти в международен мащаб. Ето няколко причини да изберете именно RE/MAX България, ако ви трябва помощ за тази дейност:

 1. 45-годишен опит – марката RE/MAX се отличава с 45-годишен опит в сферата на търговията с недвижими имоти. Ние успешно предаваме този опит на всички наши служители. RE/МАX агентите преминават през различни обучителни курсове и получават знания и умения, позволяващи им да отговорят по най-добрия начин на нуждите и очакванията на клиента. 
 2. Популярен и доказан бранд – RE/MAX е един от най-популярните брандове в сферата на недвижимите имоти не само в Европа, но и по целия свят. Ако сте продавач на недвижим имот, вие несъмнено печелите от тази популярност, привличайки по-голям брой квалифицирани и платежоспособни купувачи.    
 3. Постоянна подкрепа – избирайки RE/MAX България за продажба на недвижими имоти, вие си осигуряте личен RE/MAX агент, който ще ви подкрепя и напътства по време на целия процес. От определяне на правилната цена до подготовка на недвижимия имот, както и на всички правни въпроси и документации. RE/MAX предлага и широк набор от допълнителни услуги преди и след продажбата на недвижимия имот, които можете да използвате в зависимост от личните си нужди и предпочитания.
 4. Полезна информация – RE/MAX агентите в никакъв случай няма да ви затрупат с ненужна информация. Напротив, те ще отделят само и единствено недвижимите имоти, които биха представлявали интерес за вас, спестявайки ви редица време и усилия в процеса на покупка на недвижим имот. 

Изберете услугите на  RE/MAX България и направете дейностите по намиране, покупка или продажба на недвижими имоти по-лесни, удобни и изгодни за вас от всякога!

 

Продажба на недвижим имот

Покупка на недвижим имот

Защо да изберете RE/MAX България?

 

24.04.2018г.
За RE/MAX
Открийте историята на успеха
на нашата компания
Научете повече
Трейнинги & Обучение
Влез във форма
за успех в бизнеса - с уникалните
обучителни програми на RE/MAX.
Научете повече
Франчайз
Стартирай свой собствен
успешен бизнес
с RE/MAX
Научете повече
Намерете перфектния имот
Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.