Покупка на имот? 4 знака, че е време да се обадите на агент на недвижими имоти

01-08-2018
Покупка на имот? 4 знака, че е време да се обадите на агент на недвижими имоти
Докато в телевизионните предавания обиколката на квартала, оглеждането на имоти, сключването на сделка и организирането на парти по случай нанасянето в новия дом отнема около 30 минути, в реалния живот този процес не е толкова лесен и бърз.

Ако сте в процес на търсене на имот, ето и знаците, които показват, че е време да се обадите на агент на недвижими имоти:

Вярвате на всичко, публикувано в интернет

Макар в интернет пространството да има тонове с обяви на имоти, не цялата информация е точна или актуална. Агентите на недвижими имоти познават имотите на пазара, както и тези, които предстои да излязат в продажба. Само с агент на недвижими имоти можете да си гарантирате, че няма да пропуснете да видите имот и ще вземете предвид всички имоти, които отговарят на Вашите критерии.

Забързани сте в преследване на Вашия претрупан график

Няма нужда да отделяте време, за да търсите и проучвате имоти и да се свързвате с продавачи. Агентът ще направи всичко това вместо Вас, за да може Вие да отидете и видите само имотите, които отговарят на Вашите нужди и влизат във Вашия ценови диапазон.

Нямате опит във воденето на преговори

Като професионални преговарящи с дългогодишен опит, агентите знаят как да направят, представят и договорят най-добрата оферта. Не забравяйте, че ще бъдете изправен пред друг професионален преговарящ: агента на продавача.

Не знаете в каква посока ще се развива кварталът

Агент, който познава квартала може да Ви даде актуални сведения за благоустрояването и предстоящите промени, информация за които не винаги можете да намерите в Гугъл. Той също така ще ги разгледа в контекста на пазарните сили, които в бъдеще биха могли да окажат влияние върху стойността на имота.

 

Ако търсите опитен професионалист, който да Ви напътства и съветва по време на процеса на покупка на имот, се доверете на агент от RE/MAX.

 

 

Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.