EN
Детайлно търсене

ИмотИзчисти всички филтри


Местоположение


Цена


Площ (м²)


Площ на парцела (м²)Характеристики


Покажи имотите, добавени през последните:Подреди по:


Сподели


Разходи, които избягвате, когато продавате имота си с агент на недвижими имоти

Ето само няколко начина, по които спестявате пари, когато работите с агент:

Правилна цена

Определянето на цената на имота може да се окаже най-трудната част от продажбата на Вашия имот. Ако обявите имота на прекалено висока цена, имотът ще се застои на пазара.След като започнете да намаляте цената, купувачите ще решат, че сте отчаяни и ще Ви предложат дори по-ниски оферти. От друга страна, ако обявите имота за продажба на твърде ниска цена, ще загубите пари. Професионалният агент на недвижими имоти ще Ви помогне правилно да определите цената на Вашия имот, така че да не попаднете в тези капани.

Преговори

Дори и имотът Ви да е оценен правилно, пак можете да се окажете на масата за преговори. Агентите имат опит в изкуството на водене на преговори и ще Ви помогнат да получите справедлива цена.

Времето е пари

Създаването на маркетингови материали, уговарянето и провеждането на огледи струва време и пари. Възлагането на продажбата на имота на професионален агент не само ще облекчи графика Ви, но също може да Ви помогне да продадете имота по-бързо, отколкото ако го продавате сами.

31.08.2018г.
За RE/MAX
Открийте историята на успеха
на нашата компания
Научете повече
Трейнинги & Обучение
Влез във форма
за успех в бизнеса - с уникалните
обучителни програми на RE/MAX.
Научете повече
Франчайз
Стартирай свой собствен
успешен бизнес
с RE/MAX
Научете повече
Намерете перфектния имот
Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.