EN
Детайлно търсене

ИмотИзчисти всички филтри


Местоположение


Цена


Площ (м²)


Площ на парцела (м²)Характеристики


Покажи имотите, добавени през последните:Подреди по:


Сподели


RE/MAX Speakers Tour... в България!

ЗА ДА СКЪСИТЕ ПЪТЯ ДО УСПЕХА

Ще ви запознаем с бизнес лидери, които ще ви „заредят“ на MAX

 

Ексклузивно, за Юбилейната Годишна Конвенция, RE/MAX Еurope ни поздравява, предоставяйки личен достъп до двама експерти от световна величина, чийто споделен опит и напътствия ще вдъхновят професионалистите от Мрежата на RE/MAX България да издигнат бизнеса си до нови висоти!

Независимо дали искате да оставите незабравими положителни впечатления у Клиентите или да прилагате доказано ефективни иновации в работата си със социалните медии, това посещение – запазено единствено за семейството на RE/MAX в България – ще Ви даде всичко необходимо за постигането на още по-високи резултати!

 

На 21 Март ще Ви запознаем с:

Джеси Питърс

Член на RE/MAX Hall Of Fame и носител на пет RE/MAX Platinum Club награди!

Неговата марка Social Savvy® революционизира маркетирането на недвижими имоти чрез видео и окуражи хиляди Агенти по света да се „хвърлят“ във видео маркетинга, за да бъдат сигурни, че предлаганите от тях имоти ще бъдат „видени, ще изпъкнат и ще бъдат продадени“®.

 

Нейтън Дарт

Член на RE/MAX Hall Of Fame, Член на RE/MAX Circle of Legends, носител на четири RE/MAX Diamond Club награди, както и на RE/MAX Lifetime Achievement!

Безспорен авторитет в недвижимите имоти, Нейтън споделя стратегии, които помагат на Агентите на недвижими имоти да преодоляват предизвикателствата в този непрекъснато променящ се бизнес, чрез универсално приложими решения, които изграждат мрежи от препоръки и подхранват устойчивите взаимоотношения с Клиентите.

 

Ексклузивно, за членове на Мрежата на RE/MAX България!

 

06.03.2020г.
За RE/MAX
Открийте историята на успеха
на нашата компания
Научете повече
Трейнинги & Обучение
Влез във форма
за успех в бизнеса - с уникалните
обучителни програми на RE/MAX.
Научете повече
Франчайз
Стартирай свой собствен
успешен бизнес
с RE/MAX
Научете повече
Намерете перфектния имот
Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.