EN
Детайлно търсене

ИмотИзчисти всички филтри


Местоположение


Цена


Площ (м²)


Площ на парцела (м²)Характеристики


Покажи имотите, добавени през последните:Подреди по:


Сподели


Съветът на Майкъл Полцлър за успешен бизнес: Фокусирайте се върху изготвяне на план

„Бизнес планирането е важно за бъдещото развитие на бизнеса. Факт е, че повечето бизнеси без план се провалят. Редки са случаите, в които някой развива бизнес без план и не е никак необичайно, че предприемачите без конкретен план, който те и техните екипи отговорно да следват, се провалят.

Ние в RE/MAX вярваме, че трябва да изготвите план със стъпките, които ще изпълнявате, след което стриктно да следвате този план. В основата на плана стоят Вашите цели. Те трябва да са постижими, но и достатъчно високи, че да движат Вашия бизнес напред. Осъществяването на тези цели може да бъде постигнато само ако имате конкретен план за тяхното постигане, план точно какво трябва да направите, за да отведете бизнеса си на следващото ниво.

Насърчаваме Ви да се фокусирате върху изготвянето на план и да го следвате стриктно, за да постигнете целите, които сте си заложили.“ съветва Майкъл Полцлър, Изпълнителен Директор на RE/MAX Европа.06.07.2018г.
За RE/MAX
Открийте историята на успеха
на нашата компания
Научете повече
Трейнинги & Обучение
Влез във форма
за успех в бизнеса - с уникалните
обучителни програми на RE/MAX.
Научете повече
Франчайз
Стартирай свой собствен
успешен бизнес
с RE/MAX
Научете повече
Намерете перфектния имот
Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.