EN
Детайлно търсене

ИмотИзчисти всички филтри


Местоположение


Цена


Площ (м²)


Площ на парцела (м²)Характеристики


Покажи имотите, добавени през последните:Подреди по:


Сподели


Топ Професионалисти от RE/MAX България са отличени с престижни награди на RE/MAX LLC!

Културата на RE/MAX се гради върху постиженията, лидерството и производителността на членовете на Мрежата.

 

Обслужването по най-високите стандарти в сферата на недвижимите имоти, които членовете на Мрежата на RE/MAX предлагат на своите Клиенти, заслужава признание.

Затова, всяка година RE/MAX награждава най-високопродуктивните си Партньори, измежду над 135,000 Агенти на Марката от цял свят. 

 

Въпреки наложените от COVID-19 ограничения, през 2020г. Партньорите на RE/MAX България повишиха стандартите в услугите с недвижимите имоти още повече:

Стоянка Гроздева, Агент на RE/MAX Home заслужено влезе в Топ 100 на RE/MAX Europe по брой транзакции, Георги Димитров, Брокер/Собственик на RE/MAX Advantage стана първият Посланик на RE/MAX Europe от България, бяха избрани тримата Посланици на RE/MAX България за територията на Региона – Стоянка Гроздева, Агент в RE/MAX Home; Станислав Паунов, Агент в RE/MAX Advantage; Мария Арабаджиева, Агент в RE/MAX Family; - и това са само малка част от признанията за професионализма и постигнатото Клиентско удоволетворение. 

 

Днес Ви представяме тримата Партньори на RE/MAX България заслужили престижната награда на RE/MAX LLC – членство в EXECUTIVE CLUB:

 

Стоян Гочев - Брокер/Собственик на RE/MAX City, гр. София

 

Стоянка Гроздева - Посланик на RE/MAX България, Агент в RE/MAX Home, гр. Варна

 

Станислав Паунов - Посланик на RE/MAX България, Агент в RE/MAX Advantage, гр. Пловдив

 

 

Поздравяваме Колегите за постигнатото и сме уверени, че постиженията им през 2021 ще продължават да бъдат вдъхновяващи примери за етичен професионализъм.

23.02.2021г.
За RE/MAX
Открийте историята на успеха
на нашата компания
Научете повече
Трейнинги & Обучение
Влез във форма
за успех в бизнеса - с уникалните
обучителни програми на RE/MAX.
Научете повече
Франчайз
Стартирай свой собствен
успешен бизнес
с RE/MAX
Научете повече
Намерете перфектния имот
Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.