Вашият списък с изисквания и желания става наш списък с нещата, които задължително ще вземем предвид

17-07-2018
Вашият списък с изисквания и желания става наш списък с нещата, които задължително ще вземем предвид
Повечето хора имат представа как точно ще изглежда дома, за който мечтаят. Но не винаги можете да намерите в имота всичко, което желаете. Как можете да бъдете сигурни, че Вашият нов дом ще се доближава максимално до Вашите изисквания? Работете с опитен професионалист - например агент от RE/MAX.

Наред с нещата, които ще доведат процеса на търсене на имот до успех, агентите на RE/MAX разполагат със знания за:

1. Квартала

Вашият агент разполага с информация от първа ръка за кварталите, от които се интересувате - от пешеходната достъпност до предстоящи проекти за застрояване, които могат да окажат влияние върху стойността на Вашия имот. Те ще Ви помогнат да сравните информацията за различните квартали, така че да можете да вземете информирано решение.

2. Как да максимизират Вашите пари

Със своите задълбочени познания за пазара и съгласно Вашите изисквания към имота, Вашият агент може да Ви помогне да намерите най-подходящия имот за бюджета, с който разполагате. Когато търсите да купите имот според определен бюджет, агентите могат да Ви кажат кой от имотите може да бъде ремонтиран лесно и с малко средства и кой имот ще се нуждае от скъпи ремонти и подобрения.

3. Как да Ви спестят време

Вашият агент може да свърши по-голямата част от отнемащата много време предварителна работа, свързана с проучване и огледи на имоти, така че да не Ви се налага да губите време в огледи на имоти, които биха се оказали неподходящи.

4. Как да преговарят

Като професионални преговарящи, агентите прекарват години в усъвършенстване на уменията си. Те знаят как да се справят със ситуацията и как и кога да използват правилните тактики, за постигнат справедлива сделка за Вас.

Ако търсите да купите имот, се доверете на знанията и опита на професионалист от RE/MAX.

Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.