EN
Детайлно търсене

ИмотИзчисти всички филтри


Местоположение


Цена


Площ (м²)


Площ на парцела (м²)Характеристики


Покажи имотите, добавени през последните:Подреди по:


Сподели


За пореден път RE/MAX e франчайз #1 в недвижимите имоти

 

RE/MAX, LLC, един от водещите в света франчайзодатели в сферата на недвижимите имоти, бе класиран на 5-то място от общо 500 франчайзинг компании, включени в класацията Franchise 500® на списание Entrepreneur. Над 1,000 франчайзодатели са подали заявления за участие в 39-тото годишно проучване.

Според Entrepreneur, франчайзите на челните места разкриват най-новите тенденции и индустриите, които се развиват устойчиво и стабилно, десетилетие след десетилетие.

RE/MAX зае 5-то място - позиция, която никоя компания в сферата на недвижимите имоти не е достигала досега. Само McDonald’s, 7-11 Inc., Dunkin’ Donuts и UPS Store се класираха на предните четири места.

 


 

2018 Franchise 500 отбеляза, че за 15-ти път RE/MAX е франчайзодател номер 1 в сферата на недвижимите имоти, в рамките на 19 години. „Никой в света не продава повече недвижими имоти от RE/MAX по брой сделки с жилищни имоти.“ казва Adam Contos, Co-CEO на RE/MAX. „Брокер-собствениците и агентите искат да се присъединят към бранд номер1 в недвижимите имоти заради разпознаваемостта на бранда, постоянното обучение, обучението при нужда, конкурентните предимства и технологии. „Entrepreneur продължава да ни класира по-високо от нашите конкуренти заради несравнимия професионализъм на хората в мрежата на RE/MAX.“

Факти от проучването:

• RE/MAX се изкачва на #5, от #10 за 2017, #21 за 2016 и #75 за 2015

• RE/MAX е класиран на #1 измежду всички франчайзи в сферата на недвижимите имоти

• Конкурентните фирми в сфертата на недвижимите имоти са Keller Williams Realty на #22, HomeVestors of America на #37, Weichert Real Estate Affiliates на #139, Realty One Group на #230, Realty Executives на #424 и United Real Estate на #471.

• Топ 10 компании в класацията са #1 McDonald’s, #2 7-11, #3 Dunkin’ Donuts, #4 The UPS Store, #5 RE/MAX, #6 Sonic, #7 Great Clips, #8 Taco Bell, #9 Hardee’s и #10 Sport Clips.

Franchise 500® се счита за най-старата и изчерпателна класация в света. Компаниите биват оценявани по критерии като разходи и такси, размер и ръст, подкрепа, сила на марката и финансова стабилност . За да отговарят на условията, франчайзодателите трябва да търсят нови франчайзи в Съединените щати или Канада, към 31-ви юли 2017 г. и да имат 10 работещи франчайза и минимум един франчайз в Северна Америка. От офис, открит през 1973 г. в Денвър, Колорадо, RE/MAX се превърна в глобална мрежа за недвижими имоти с повече от 115 000 агенти в над 100 държави. През 2017 г. RE/MAX бе класиран за водещ франчайз за недвижими имоти за девета поредна година в класацията Top 200+ на Franchise Times и бе обявен за франчайз номер 1 в недвижими имоти в класацията Top Global Franchises на Entrepreneur.

 

19.02.2018г.
За RE/MAX
Открийте историята на успеха
на нашата компания
Научете повече
Трейнинги & Обучение
Влез във форма
за успех в бизнеса - с уникалните
обучителни програми на RE/MAX.
Научете повече
Франчайз
Стартирай свой собствен
успешен бизнес
с RE/MAX
Научете повече
Намерете перфектния имот
Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.