EN
Детайлно търсене

ИмотИзчисти всички филтри


Местоположение


Цена


Площ (м²)


Площ на парцела (м²)Характеристики


Покажи имотите, добавени през последните:Подреди по:


Сподели

RE/MAX Dynamic

ул. "Цар Симеон I" 69 , Бургас 8000 +359 56 990 570

Работно време

Понеделник 09:00 - 17:00
Вторник 09:00 - 17:00
Сряда 09:00 - 17:00
Четвъртък 09:00 - 17:00
Петък 09:00 - 17:00
Събота 10:00 - 14:00
Неделя Свържете се с нас за индивидуална среща

Говорими езици

Английски Български Руски Испански Немски Японски

За нас

С НАС СТЕ СИЛНИ!
Като част от най-голямата мрежа от агенции в света, с успешно наложен модел във цяла Европа и в България, ние вярваме, че нашите клиенти имат нужда от сериозни професионалисти, когато става въпрос за най-важния актив на човека - дома. Услугите, които ние предоставяме трябва да бъдат безупречни. Взаимоотношенията ни с клиентите трябва да бъдат открити и поставени на стабилна основа и с ясни договори. Маркетингът трябва да бъде ефективен и съобразен с най-новите технологии. Отличните преговори трябва да помогнат на клиентите ни да защитят максимално интересите си. Всички документи свързани с продажбата трябва да бъдат проверени, така че нашите клиенти да могат спокойно да завършат своята сделка с минимални усилия и нерви.

RE/MAX има над 8 000 офиса в над 115 държави. Ние предлагаме глобално пазарно изложение чрез нашата мрежа от офиси в световен мащаб.
В RE/MAX Dynamic Вие получавате мотивирани, висококвалифицирани и опитни агенти на повикване 7 дни в седмицата, с капацитет да отговарят на вашите специфични нужди и изисквания.
RE/MAX Dynamic предоставя цялостна услуга, предлагаща високо професионално обслужване. Ние можем да Ви помогнем да продадете, да отдадете или да управлявате вашия имот. Предлагаме и услуга за търсене на недвижими имоти по поръчка за инвестиции в недвижими имоти.

Ако имате имот и искате да узнаете неговата цена, не се колебайте, а ни потърсете, и ще получите напълно безплатна консултация от нашите агенти!


Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.