Buying

Защо да продадем с RE/MAX?

Без значение дали искате да продадете своя апартамент, къща, търговски имот или земя – ние разполагаме с подходящия агент за Вас. Повече от 100,000 агенти в почти 100 страни в цял свят са готови да Ви помогнат да продадете своя имот на възможно най-добрата цена, за най-кратко време и с най-малко неудобства за Вас.Вашите предимства, когато продавате с RE/MAX

1.

Опитни агенти, подкрепящи Ви от началото до края и след това

Когато продаваш имот трябва да се обмислят много неща и собствениците на жилища, които не притежават подходящия опит, лесно могат да пропуснат много важни аспекти от сделката. Като работите с RE/MAX, Вие разполагате с личен RE/MAX агент, който Ви подкрепя през целия процес по продажба, предлага Ви всички услуги, от които се нуждаете, за да Ви осигури успешна продажба. Като започне от определяне на правилната цена, която да отговаря на търсенето на пазара, премине през подготовка на имота Ви за продажба и направи необходимия маркетинг, погрижи се за всички правни изисквания и цялата документация, Вашият RE/MAX агент ще направи продажбата възможно най-лесна за Вас. Освен това RE/MAX предлага широк набор от услуги преди и след продажбата съгласно Вашите желания.

2.

Ефективен маркетинг с бранд, на който можеш да се довериш

Нашите RE/MAX агенти ще подготвят подходящия микс от най-различни доказали се маркетингови и рекламни дейности – като изберат най-ефективните инструменти, с които да предложат Вашия имот – всичко това комбинирано с името на бранд, който привлича квалифицирани купувачи както от квартала, така и от цял свят. С помощта на нашата практика за съвместни продажби Вашият имот ще достигне както до агентите в мрежата на RE/MAX, така и до професионалисти в индустрията на недвижимите имоти, което значително ще съкрати времето за продажба. По този начин Вие печелите от силната разпознаваемост на бранда RE/MAX, който привлича заинтересуваните купувачи.

3.

Международна мрежа от местни професионалисти в недвижимите имоти

RE/MAX е най-голямата световна мрежа от агенции за недвижими имоти, която се ползва от чудесна съвместна работа с местни експерти, специализирали в предоставянето на услуги на местния пазар. Вашият RE/MAX агент притежава опита, натрупан с работата си в различни пазарни условия и може да препоръча правилната цена, на която да обявите имота си за продажба и която да отговаря на настоящите условия на пазара. Вашият агент може да преговаря обективно от Ваше име и да Ви помогне да преминете безпроблемно през всякакви възможни логистични и правни препятствия. Можете да разчитате на професионализма и опита на Вашия агент, които ще направят Вашата сделка по-продуктивна и печеливша.

4.

Повече от 40 години опит и превъзходство

Повече от 40 години ние в RE/MAX усъвършенстваме нашите услуги в недвижимите имоти и продължаваме да предаваме натрупаните от нас знания на нашите агенти. Всички RE/MAX агенти редовно преминават през различни обучителни курсове и постоянно могат да разчитат на подкрепата на мрежата, за да предлагат най-високо качество на обслужване в недвижимите имоти. Ето така ние се грижим нашите агенти да са готови да удовлетворят Вашите нужди.

Намерете перфектния имот

Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.