Парцел - За продажба - с. Медово - 360241079-2154

22 000
Контакт

Нов на пазара

Продава дворно място в с.Медово, община Поморие

22 000
с. Медово
ул. Първа 15, ап. -, ет. 0
ID: 360241079-2154
Площ (м²):
1401

RE/MAX Dynamic предлага за продажба удобно за застрояване дворно място в с. Медово. Парцелът е разположен в началото на селото на асфалтирана улица. От хълма над селото се открива прекрасна гледка към Слънчев бряг, Несебър, Равда, Ахелой и Поморие, а от връх Биберна се виждат и Бургас, Черноморец и Созопол.
Добре асфалтираният главен път Бургас - Варна (през Дюлински проход) минава на около 700 м. от дворното място, което се предлага за продажба. Сред приоритетите на Кметството е изграждане на канализационна мрежа и балнеоложки комплекс. Има действаща детска градина, новореконструирана църква, няколко малки магазинчета за хранителни стоки и кафенета. В селото е изграден голям комплекс от къщи за гости в стар стил, който се посещава целогодишно от туристи.
Наличието на такъв благодатен ресурс като изключителната по своите качества минерална вода, течаща директно по ВиК мрежата на селото, както и близостта му до Слънчев бряг, Равда и Поморие определят бъдещото развитие на селото като център на селския и балнеоложки туризъм.

Характеристики

Канализация
Вода
Ток
Парцел в регулация
Гледка към планината
Атрактивна локация
Попитайте за този имот
x


Изпратете ми съобщение

Име*
Телефон
И-Мейл адрес*
Коментари*
Моля въведете кода по-долу
CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh ImageRE/MAX Dynamic

ул. "Цар Симеон I" 69 , Бургас 8000Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.