Земеделска земя - За продажба - с. Коларово - 360171040-9474

21 474
Контакт

RE/MAX Ексклузивен
Топ оферта

Работещи оранжерии за продажба в с. Коларово

21 474
с. Коларово
ID: 360171040-9474
Площ (м²):
3001
Партер

RE/MAX Infinity предлага на Вашето внимание следното бизнес предложение: напълно изградени оранжерии за зеленчукопроизводство в землището на с. Коларово, община Петрич.
Имотът представлява 10 напълно изградени и работещи оранжерии, всяка с площ от 250 кв.м., всяка с капково напояване. Изключително предимство на това предложение е, че оранжериите са изградени по стандарт отговарящ на изискванията за финансиране по европейските фондове. Местоположението на имота е такова, че бидейки в близост до р. Струмешница е изключително лесен и удобен за поливане. Към имотът, включена в цената, се продава и масивна едноетажна постройка, която обслужва нуждите на земеделския производител.
Землището на община Петрич се е доказало като едно най-добрите за отглеждане на земеделски култури заради добрия състав на почвата си и това, че районът е с най-много слънчеви дни в годината. Това дава дългогодишна традиция на местното земеделие в отглеждането на до три култури в един сезон. Говорейки за бизнес в областта на земеделието, това е съществен елемент от формирането и превръщането на дадения бизнес в печеливш.
Още един от плюсовете на тази оферта е, че има възможност за директна експлоатация, извършване на производствена дейност и съответно директно пристъпване към възвращаемост на инвестицията. Това, в съчетание с изключително атрактивната цена без аналог за подобен имот, прави нашата оферта едно предложение, което си струва да бъде видяно.
Очакваме Вашите обаждания!

Характеристики

Вода
Ток
Гледка към планината
В отлично състояние
За инвестиция
Попитайте за този имот
x
Симеон Шайков

Симеон Шайков

Брокер-собственик


Изпратете ми съобщение

Име*
Телефон
И-Мейл адрес*
Коментари*
Моля въведете кода по-долу
CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh ImageRE/MAX Infinity

пл. Възраждане 6, Петрич 2850Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.