EN
Детайлно търсене

ИмотИзчисти всички филтри


Местоположение


Цена


Площ (м²)


Площ на парцела (м²)Характеристики


Покажи имотите, добавени през последните:Подреди по:


Сподели

RE/MAX – най-голямата мрежа
от агенции за недвижими имоти в света

Основана през 1973 г. RE/MAX се разраства до най-голямата световна мрежа от агенции за недвижими имоти с независимо управление и собственост с повече от 128 000 агенти на недвижими имоти в 115 страни. Днес това е един от най-известните брандове в недвижимите имоти в Европа и в цял свят.

Рецептата за успех в RE/MAX е фокусът върху хората – клиентите, агентите, собствениците на агенции. Като предоставя на собствениците на агенции най-добрите инструменти, ценна подкрепа и възможности за образование, RE/MAX осигурява постоянно висок стандарт на обслужване в недвижимите имоти на всички наши клиенти. Още повече както клиентите, така и агентите извличат полза от отличната международна мрежа и съвместната работа между офисите, което улеснява закупуването и продажбата на имоти в международен мащаб.

Всичко започнало като една мечта и план върху лист хартия

Всичко започва през 1973 г., когато основателите Дейв и Гейл Линигер въвеждат концепцията за Максимум в недвижимите имоти и революционизират пазара на недвижими имоти. Идеята била проста: да се привлекат най-добрите агенти на недвижими имоти, като им се предоставят най-различни конкурентни предимства и всичко това под бранда RE/MAX. Най-добрите за агента планове за подялба на комисионните, уникална система за обучение и най-модерна технология, били нещата, които помогнали на RE/MAX да получи летящ старт. От самото си начало идеята се доказала като много успешна и получила възможност да се разгърне в обширна международна мрежа от професионалисти в недвижимите имоти.

Семеен бизнес изкачва RE/MAX до номер едно в Европа

През 1995 г. Уолтър Шнайдър и Франк Полцлър докарват балона на RE/MAX в Европа, като учредяват европейската централа в Цуг, Швейцария и във Виена, Австрия. Те били движещата сила зад разрастването на RE/MAX на пазара в Канада през 1980г. а 15 години по-късно и в Европа.

Снимка: Франк Дж. Полцлър, Майкъл Полцлър, Уолтър Шнайдър
Днес техният семеен бизнес представлява 30% от RE/MAX в цял свят. Роден в семейството на пионери в сферата на недвижимите имоти Майкъл Полцлър поема длъжността на Изпълнителен директор на RE/MAX Европа. Като следва изпитаната система и я допълва със своя предприемачески дух и визия, мрежата на RE/MAX в Европа се разраства до повече от 25 000 агенти, които работят в 39 страни на целия континент.

Най-продуктивните и иновативни професионалисти в индустрията на недвижимите имоти

Харизматичното лидерство на Майкъл Полцлър прокарва пътя за непрекъснат растеж и неговата визия за промяна в начина по който се продават недвижими имоти в Европа. RE/MAX е поддръжник на професионализиране на индустрията чрез съвместна работа между агентите и иновация.

Искате да продадете имот
Продайте бързо и
на най-добрата цена
с агент на RE/MAX
Научете повече
Обмисляте да купите имот
Ние имаме най-добрия
имот за Вас
Научете повече
Намери Агент & Офис
Ние винаги сме наблизо!
Намерете агент или офис
близо до Вас.
Научете повече
Продължавайки да ползвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“. Можете да изтриете и/или блокирате „бисквитките“, като промените настройките на Вашия браузер. Повече информация.