4 вида украса за Коледните празници

21-12-2018
4 вида украса за Коледните празници
Време е да украсим домовете си! Нашите агенти в RE/MAX намират домове, които съчетават Вашия живот с Вашия стил, и същото важи и за празничната украса. Подбрахме четири вида украса, които със сигурност ще донесат на Вас и Вашите близки комфорт и радост през Коледните празници.

Украса „Бяла Коледа”

Монохромната естетика на бялата коледна украса е изискана и елегантна. За да отговорите на критиците, които смятат, че този стил е твърде студен, добавете одеяла, пухкави възглавници и меки килими. Коледните дръвчета, покрити със сняг, които отново се завръщат на мода, са перфектно допълнение към този стил.

 

Традиционна украса

Ако сте повече от традиционалист по отношение на празниците, украсата в традиционен Коледен стил ще Ви помогне да пренесете Коледа в къщи. Червените и зелените цветове на този сезон придават на пространството топлина и радост. Традиционните украси винаги са на мода, така че не се чувствайте виновни ако всяка година използвате такава. Свещи, звънчета, захарни пръчици и гирлянди са класическите елементи на декорация, ако предпочитате традиционна украса. Обикновено да следвате традицията не означава, че трябва да имате истинско дърво - изкуствените дръвчета са по-евтини и не отнемат нищо от традиционния Коледен дух.

 

Украса в стил "Рустик"

Вече сте избрали Коледно дръвче - а сега продължете - и създайте приказно Коледно място в стил "рустик". Материалите и тъканите са от важно значение при стила "рустик" - дървото, вълната и рогозките предлагат неутрална палитра от естествени елементи.

 

Цветна украса

Време е за радост и блясък. Пищните украси и Коледни дръвчета в ярки цветове носят веселие и настроение на празниците. Можете да се придържате към един цвят или да съчетаете няколко цвята. А какво ще кажете за Коледно дръвче, украсено в цветовете на дъгата? При този стил на украса няма правила - просто се забавлявайте.

By continuing to use this site, you agree to the use of cookies. You can delete and/or block cookies by modifying the settings on your browser. Find out more here.