Изберете Ексклузивен договор за посредничество при продажба на имоти

19-11-2018
Изберете Ексклузивен договор за посредничество при продажба на имоти
Доказано е, че продажба на имоти с отворен договор не гарантира максимална цена и може да отнеме поне два пъти повече време.

Ексклузивният договор при продажба на имоти означава предоставянето на правата за продажба само на една агенция и на един агент на недвижими имоти. Това ще Ви донесе допълнителни ползи и по-голямо внимание от страна на агента на недвижими имоти, тъй като продажбата на Вашия имот ще бъде приоритет за агента и той ще инвестира допълнителни средства и време за продажбата. Агентът на RE/MAX ще предложи имота на всички агенти от останалите агенции и на техните купувачи, ще инвестира в маркетинг на имота, така че да привлече вниманието на всички потенциални купувачи на пазара и ще постигне възможно най-високата цена. При продажба на имоти, Вашите интереси ще бъдат максимално защитени само с Ексклузивен договор за посредничество.

 

Продажба на имоти с отворен договор за посредничество с няколко агенции може да се окаже непродуктивна. Агентите нямат сигурността, че точно те ще продадат имота и ще получат комисион и затова няма да инвестират средства за маркетинг на имота, а ще го обявят само в безплатните портали. Всеки от агентите ще се стреми пръв да осъществи продажба на имота, за да получи комисион и ще мисли за своите собствени интереси и тези на купувача, а не за Вашите.

 

При продажба на имоти ЕКСКЛУЗИВНО с RE/MAX, Вие избягвате стреса и трудностите, с които ще се сблъскате ако продавате имота си с отворен договор. Продажбата на имоти с отворен договор за посредничество Ви поставя в много неблагоприятна позиция. Доказано е, че продажба на имоти с отворен договор не гарантира максимална цена и може да отнеме поне два пъти повече време.

 

Предимства на Ексклузивния договор за посредничество при продажба на имоти:

 • Определяне на най-добрата цена за стартиране на продажба на имоти. Определянето на правилната цена, на която да обявите имота е най-важният фактор, който оказва влияние върху времето за продажба и сумата, която ще получите на финала.
 • Всички агенти в мрежата на RE/MAX ще работят приоритетно за Вашата продажба на имоти!
 • Вашият имот ще бъде предложен на всички останали агенции за недвижими имоти и техните клиенти.
 • Разработване на индивидуална маркетингова стратегия за всеки имот при продажба на имоти. Доказано ефективен и работещ микс от маркетингови инструменти и опит, които привличат 100% от потенциалните купувачи на пазара и увеличават вероятността да получите предложения за покупка от няколко купувачи.
 • Най-висока цена при продажба.
 • Най-кратък срок за продажба на имота.

Недостатъци на отворените договори за посредничество при продажба на имоти:

 • Много агенти, които подбиват цената на имота Ви.
 • Агенти, които гледат на Вашия имот като на поредния имот, който могат да покажат.
 • Агентите защитават своите собствени интересите и тези на купувачите, но не и Вашите.
 • Минимален или никакъв маркетинг за продажба на имоти.
 • Агенти, които губят ценното Ви време.
 • Харчите ненужни пари, за да рекламирате имота си.

 

Агентите на RE/MAX познават пазара, на който работят, цените на имотите в различните градовете и реализират отлични резултати. Време е да направите своя избор. Изберете продажба на имоти с ексклузивен договор за посредничество с RE/MAX, за да си осигурите навременна продажба на максимална цена.

By continuing to use this site, you agree to the use of cookies. You can delete and/or block cookies by modifying the settings on your browser. Find out more here.